Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Minister Naď podáva 7 trestných oznámení pre nebezpečné vyhrážanie sa jeho rodine
Zdielať na

Minister Naď podáva 7 trestných oznámení pre nebezpečné vyhrážanie sa jeho rodine

BRATISLAVA / Minister obrany SR Jaroslav Naď podal sedem trestných oznámení pre nebezpečné vyhrážanie sa. Šéf rezortu obrany vo svojom príspevku na sociálnej sieti Facebook vysvetlil, že tak reaguje na nenávistné komentáre na internete voči jeho rodine.

„Boli prijaté ďalšie opatrenia na ochranu mojej rodiny. Nedopustím, aby si niekto vybíjal svoj primitivizmus na mojich deťoch,“ zdôraznil Naď s tým, že v podávaní trestných oznámení bude pokračovať.

„Rovnako upozorňujem, že napriek tomu, že viacerí podozriví teraz vyplakávajú, že oni to tak nemysleli, budem trvať na svojom. A pripomínam, že keďže je vyhlásený núdzový stav, tresty sú vysoké,“ dodal na Facebooku šéf rezortu obrany.

Pre nebezpečné vyhrážky smrťou bude Naď nekompromisný

"Ja som ochotný strpieť nadávky na mňa, som ochotný sa na to povzniesť, ale od protestov 17. októbra sa zvýšil počet priamych vyhrážok zabitím, či už na mňa alebo mojich blízkych a moje deti. Ja to už ďalej trpieť nebudem," vyhlásil pred rokovaním vlády Naď. Minister zároveň ozrejmil, že on osobne podal päť trestných oznámení a bezpečnostné zložky ďalšie dve trestné oznámenia. "Už som mal aj niekoľko vypočutí v ostatných dňoch a mal som možnosť, vypočuť si jednotlivých páchateľov, ktorí sa samozrejme ospravedlnili s tým, že boli opití a že nevedeli, komu píšu. Lenže mne to je jedno, je núdzový stav a pokiaľ sa niekto bude vyhrážať smrťou mojím deťom, tak budem dávať jedno trestné oznámenie za druhým a budem dbať na to, aby polícia rozdávala exemplárne tresty," vyjadril sa striktne Naď. K tomu, či má posilnenú ochranku, sa šéf rezortu obrany pred novinármi vyjadriť nechcel.

https://www.facebook.com/JaroNadPublic/posts/818451772047913

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy