Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Darujte Vianoce aj tým, ktorí si to nemôžu dovoliť. Zapojte sa do výzvy TV JOJ
Zdielať na

Darujte Vianoce aj tým, ktorí si to nemôžu dovoliť. Zapojte sa do výzvy TV JOJ

SLOVENSKO / Už sedem rokov prinášajú počas vianočných sviatkov redaktori Televízie JOJ úsmev a radosť chudobným rodinám. Po našej návšteve neraz padli aj slzy radosti. Nie všetci totiž máme možnosť si dovoliť základné potraviny na slávnostný pokrm či obyčajné drobnosti pre radosť pod stromčekom.

S touto iniciatívou nás pred rokmi oslovil anonymný darca z Košíc, ktorý sa rozhodol zostať v ústraní, no jeho snahou je, aby Slováci prostredníctvom televízie videli, že nie všetky deti majú počas najväčších sviatkov dôvod na radosť a niekedy stačí pre ich iskričky v očiach naozaj málo. Na tento účel už poskytol tisíce eur a k jeho myšlienke sa postupne začali pridávať mnohí ďalší.

Od začiatku sme pomohli vyše stovke rodín. Niektoré deti dostali základné oblečenie, hračky, ktoré nikdy predtým nemali, teplo domova, detskú izbu, kúpeľňu, elektrinu, bývanie, jedlo či možnosť zažiť prvýkrát v živote mimo svojho domova zimnú dovolenku na horách či v aquaparkoch. A tak to bude aj tieto Vianoce.

Ak vo svojom okolí poznáte rodinu s deťmi, ktorá žije v núdzi, môžete sa na nás obrátiť a príbeh opísať na emailovej adrese: darovanevianoce@joj.sk či na telefónnom čísle: 0905 500 002

Rovnako tak môžete urobiť aj v prípade, ak by ste chceli podať pomocnú ruku.

Takto pomohli dobrí ľudia ťažko skúšaným rodinám minulé Vianoce: 

Informácie o spracovaní osobných údajov.​

Súvisiace články

Najčítanejšie správy