Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Častkovce skončili s vysokým počtom ľudí s pozitívnou náladou. Počas čakania na negatívny test sa o to postaral miestny DJ
Zdielať na

Častkovce skončili s vysokým počtom ľudí s pozitívnou náladou. Počas čakania na negatívny test sa o to postaral miestny DJ

ČASTKOVCE / Iniciatíve sa medze nekladú, povedali si v obci Častkovce a dlhé čakanie na testovanie sa rozhodli občanom spríjemniť dobrou hudbou. Svoju aparatúru pred kultúrnym domom rozložil  bývalý DJ, ktorý tak oprášil svoje reprárky a prehrávač. Ľudia jeho snahu ocenili. Pozrite si ako to v obci na strednom Považí vyzeralo.

V obci Častkovce pri Novom Meste nad Váhom bolo zrejme najviac pozitívnych ľudí. Rozhodne však nehovoríme o výsledkoch testov, ale o dobrej nálade. O tú sa staral miestny DJ. "Miestni obyvatelia ma poznajú, že by som mohol popraviť náladu v tejto pochmúrnej dobe, že by som mohol niečo zahrať. A keďže vedia, že som býval DJ-om, tak využili túto možnosť a oslovili ma, tak som to celé zorganizoval aj s pánom starostom," povedal bývalý DJ Martin Ciffra. 

"Teraz sme nasadili aj hudobnú produkciu, aby ľudí trošku prilákala, ale aj aby ich udržala v bezstresovej zóne, aby neboli v napätí, ale aby sa aj do hudby započúvali a aby im čakanie v rade ušlo lepšie," dodal starosta Dušan Bublavý.

"Je to tu zábavnejšie ako keby sme tu mali len stáť a nudiť sa tu," opísal jeden z čakajúcich v rade. "Je to super, hlavne lepšie ako stáť v tichu," uviedla čakajúca.

"Myslím, že to má úspech, ľudia si pohupkávajú na mieste, potancovávajú si a majú lepšiu náladu, takže účel to splnilo," skonštatoval na záver DJ.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy