Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
VIDEO: Kollár sa ozval z nemocnice, vysvetľuje, prečo mal v aute bývalú Miss
Zdielať na

VIDEO: Kollár sa ozval z nemocnice, vysvetľuje, prečo mal v aute bývalú Miss

Archívna reportáž

BRATISLAVA / Predseda parlamentu Boris Kollár sa po viac ako 10-tich dňoch ozval z nemocnice. Na svojom profile na Facebooku okomentoval svoj zdravotný stav, ale aj to, prečo viezol v aute v čase zákazu vychádzania bývalú missku a bol mimo okresu.

Šéf parlamentu Boris Kollár začal svoj videopozdrav z nemocnice poďakovaním všetkým zdravotníkom a tiež osobnému šoférovi i ochrankárovi, ktorý mu v čase nehody zachránil život. "Chcem vám všetkým poďakovať, že na mňa myslíte a posielate mi správy ohľadom skorého uzdravenia. Veľmi si to vážim. Chcem sa poďakovať mojim dvom ochrankárom - šoférovi a osobnému strážcovi, ktorí boli tiež účastníkmi nehody. Napriek tomu, že boli zranení, tak mi okamžite poskytli prvú pomoc. Ďakujem aj zdravotníkom, ktorí išli okolo nehody, okamžite zastavili, vyskočili z auta a pomáhali mi. Vytrhli ma hrobárovi z lopaty a urobili mi to tak, že sa budem môcť snáď čoskoro vrátiť späť do života," vyjadril sa Kollár.

​V ďalšej časti videa Kollár opísal podrobnosti autonehody. "Prešlo nejakých 10-11 dní. Mal som veľa času na to, aby som si vymyslel nejaký krásny príbeh, ktorý by sa lepšie prezentoval. Ale ja taký nie som a poviem, ako to bolo," zdôraznil. Kollár zároveň vysvetlil porušenie zákazu vychádzania tým, že si išiel do Mostu pri Bratislave vyzdvihnúť syna, ktorého mal mať počas štvrtého októbrového víkendu v opatere. „Bol som po syna Artura, u jeho mamy v Moste pre školskú tašku a pre veci. Jeho mame som zase doniesol jedlo. A na toto platí výnimka pre každého jedného občana na Slovensku. Odtiaľ som sa vracal cez Dunajskú Lužnú. Chodím tade vždy, lebo sa napájam na diaľnicu, keď idem cez mosty,“ ozrejmil Kollár.

Prítomnosť bývalej missky Miroslavy Fabušovej v aute vysvetlil Kollár tým, že s ňou telefonoval, keď šiel autom okolo jej domu. Fabušová ho údajne požiadala, aby ju odviezol do lekárne, pričom sa chcela vrátiť taxíkom naspäť domov. „V tom čase som si volal s kamarátkou, ktorá mi mala zháňať nejaké veci a hovorím, že akurát idem okolo teba, tak mi povedala, či ju kopnem do mesta, či ju zoberiem do lekárne a ona sa potom vráti taxikom. Tak som ju proste zobral a cestou sme mali haváriu, ďalej už všetko viete,“ povedal Kollár.

Predseda parlamentu 11 dní po nehode povedal, že dúfa v skorý návrat do bežného života. V závere videa dodal, že je vďačný Bohu za to, že ho ešte chvíľu nechal na tomto svete. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy