Zatiahnuté
10°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Marian Kotleba spôsobil poplach v Národnej rade. Parlament ostane ráno paralyzovaný
Zdielať na

Marian Kotleba spôsobil poplach v Národnej rade. Parlament ostane ráno paralyzovaný

BRATISLAVA / Poslanec Národnej rady Marian Kotleba v minulosti dramaticky zľahčoval koronavírus. Dnes na sociálnej sieti oznámil, že je pozitívny, a preto sa celý parlament musí dať pretestovať.

Marián Kotleba vo štvrtkových večerných hodinách informoval, že má pozitívny test na nový koronavírus. O tejto skutočnosti uvedomil aj predsedu parlamentu Borisa Kollára.  Ten pre TV JOJ potvrdil, že parlament bude musieť prejsť testovaním. 

Kollár už oslovil hlavného hygienika nakoľko platí pre parlament výnimka. Klub OľaNO podľa slov predsedu vyžadoval pretestovanie. "Zajtra medzi siedmou a deviatou nám pripravujú testovanie poslancov. Idem to rozposlať iným klubom," oznámil Kollár s tým, že testovanie prebehne v nemocnici ministerstva vnútra. Poslanci sa budú testovať antigénovými testami. 

"Viete dobre, že je s nimi vkuse problém. Pre nich je to len chrípočka a tú dostali. V tomto je jedno veľké šťastie, že sa s nimi nikto nedruží," dodal Kollár. Osobne je presvedčený, že nikoho z iných klubom nenakazil.

Poslanci by mali pokračovať v rokovaniach po otestovaní.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy