Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Nešťastná udalosť v Seredi: Len dvojročné dievčatko vypadlo z okna
Zdielať na

Nešťastná udalosť v Seredi: Len dvojročné dievčatko vypadlo z okna

Archívne video

SEREĎ / Nesťasná udalosť pri ktorej sa vážne zranilo dvojročné dievčatko a stala včera večer na sídlísku v Seredi. Dievčatko vypadlo z okna na 1. poschodí, pričom utrpelo vážne poranenia. Následne bolo prevezené záchranárskym vrtuľníkom do nemocnice v bratislavských Kramároch. Prípadom sa už zaoberá polícia.

Malá Lujza vypadla z okna približne 2 a pol metra nad zemou. Na pomoc jej okamžite vyrazili záchranári ktorých privolal jej otec."Môžem potvrdiť zásah záchranárov ktorých sme vyslali na pomoc malému dieťaťu údaje vypadlo z okna. Záchranári ho ošetrili a transportovali do nemocnice. Vzhľadom k tomu že ide o dieťa viac informácii k zdravotníckemu zásahu nemôžem poskytnúť," uviedla hovorkyňa záchranárov Alena Krčová.



Dievčatko podľa našich informácii previezli vrtuľníkom leteckej záchrannej zdravotnej služby do nemocnice na Kramáre.  Malo sa podrobiť röntgenu hlavy, ktorý mal odhaliť zlomeninu lebkovej klenby. "Nič nevieme. Ráno nám suseda vyprávala tiež nevedela čo. Mysleli, že to malé. Bola tu sanitka. To sú také čiperné detičky," povedala suseda.


"Dcérka bola vyšetrená a zdravotne má byť na tom dobre. Podľa slov lekárov nebola nutná ani operácia. Rád by som sa touto cestou poďakoval záchranárom a všetkým, ktorí sa podieľajú na zdravotnej starostlivosti o naše dieťa. Zároveň by som chcel rodičov vyzvať k maximálnej opatrnosti. Dnes aj my vidíme, že chvíľka nepozornosti môže spôsobiť problémy na celý život," povedal otec malej Lujzi. 


Prípadom sa zaoberá polícia. Na mieste udalosti bol aj policajný technik."Galantský vyšetrovateľ si vec na mieste prevzal a okolnosti za ktorých dvojročné dievčatko vypadlo preverujeme ako ublíženie na zdraví s následkom ťažkej ujmy. Dieťa pravdepodobne vytlačilo sieťku na okne," informovala policajná hovorkyňa Mária Linkešová.

Bezvládne telo muža našli na najväčšom košickom sídlisku. Dôvodom malo byť taktiež okno.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy