Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Namiesto donášky pizze skončil v strome. Muž pod vplyvom alkoholu svoju objednávku nedokončil
Zdielať na

Namiesto donášky pizze skončil v strome. Muž pod vplyvom alkoholu svoju objednávku nedokončil

LULA / Vodič podgurážený alkoholom rozvážal pizzu. Jazda 26-ročného muža sa skončila nehodou medzi obcami Beša a Tehla. Odtiaľ putoval rovno do policajnej cely.

Dvadsaťšesťročný vodič, robí rozvoz v jednej z reštaurácií a mal odviezť objednanú pizzu do neďalekej obce Lula. Jeho cesta, sa však skončila pár kilometrov potom, ako sadol za volant. Na rovnej vozovke nezvládol riadenie.
Muž, s autom vrazil do tohto stromu, von však vyšiel po vlastných, pri nehode sa vôbec nezranil.


Vozidlo, na ktorom vodič išiel zostalo zdemolované. Na mieste zasahovali hasiči ako i policajti. Podľa polície sa pod nehodu podpísala aj rýchlosť vodiča, to však nie je všetko. "Neprispôsobil rýchlosť jazdy najmä svojím schopnostiam, vlastnostiam vozidla, stavu a povahe vozovky a iným okolnostiam," povedala policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.


To prečo muž nezvládol riadenie a s autom zišiel z cesty bolo policajtom jasné pri dychovej skúške. Šoféroval totiž pod vplyvom alkoholu.  "Vodičovi bola v dychu nameraná hodnota 1,25 promile alkoholu," uviedla Čuháková.



V tomto prípade ide už o trestný čin a tak vodič z miesta nehody putoval rovno do policajnej cely. Vypočuť ho mohli až po vytriezvení. "Prípad realizuje ODI OR PZ Levice, ako prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky," dodáva policajná hovorkyňa.



V krátkom čase sa vodič postaví pred súd, ktorý rozhodne o jeho ďalšom osude. Určite však príde na dlhšiu dobu o vodičský preukaz a tým pádom aj o prácu. Jedlo rozvážať už mocť nebude.

V nitrianskom kraji sa stala nehoda s nešťastným koncom. Posádka z auta vypadla a vyžiadala si jednu obeť.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy