Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Dojímavý príbeh slovenského barbera a hasiča: Takto ich spojila vážna dopravná nehoda
Zdielať na

Dojímavý príbeh slovenského barbera a hasiča: Takto ich spojila vážna dopravná nehoda

NITRA / Spojila ich dopravná nehoda a dnes sú z nich kamaráti. Profesionálny hasič pred necelým rokom zachraňoval 22-ročného barbera. Cestou domov narazil do dodávky. Počas záchrannej akcie musel Samuela hasič Martin z auta vystrihávať, teraz zase on strihá jeho.

22-ročný Samuel, havaroval minulý rok v septembri. Okolo pol noci sa vracal autom do Čakajoviec a vrazil do dodávky. "Ja som prešiel do protismeru a nabúral som," povedal barber Samuel. Profesionálny hasič Martin hovorí o tom, že mladík bol v aute zakliesnený a spolu s kolegami ho z vraku vyslobodili.

"Po prieskume sa začalo s vyslobodzovaním za pomoci hydraulického náradia," vyjadril sa profesionálny hasič Martin. "To už si nepamätám, ako bola nehoda. To som zistil, až keď som sa zobudil v nemocnici," povedal Samuel. Profesionálny hasič Martin prezradil, že po nehodách sa vždy zaujímajú o ľudí, ktorým pomohli. Tak to bolo aj v prípade ťažko zraneného mladého muža. "Robíme to bežne, keď máme takýto prípad zaujímame sa, či sa má dobre, aké zranenia boli, lebo my vidíme len to prvotné," povedal Martin.


Z mužov, ktorých spojila táto dopravná nehoda sa napokon stali aj kamaráti. "Som začal vyhľadávať kolegov hasičov, ktorí ma vyslobodili a chcel som sa im poďakovať," vyjadril sa Samuel. "Prišli na hasičskú stanicu a doniesli nám tortu," vyjadril sa Martin.


Pred niekoľkými týždňami sa muži náhodne stretli v nákupnom centre. Mladík hovoril, že už je v poriadku a pracuje ako barber. "V tomto roku som sa presťahoval z Topoľčian do Nitry a som hľadal, kto ma bude strihať," prezradil Martin. "Prišiel, ostrihal som ho a snáď ho budem aj ďalej strihávať, aj jeho kolegov," dodal Samuel.

Mladík je hasičovi Martinovi vďačný za záchranu a je veľmi rád, že si pravidelne sadá do jeho holičského kresla. V minulom roku sme pri dopravnej nehode strihali jeho a on mi to vrátil a teraz strihá on mňa



Súvisiace články

Najčítanejšie správy