Zatiahnuté, dážď
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Električenky v Bratislave si kúpite aj cez internet
Zdielať na

Električenky v Bratislave si kúpite aj cez internet

Zdroj: joj.sk

Nová elektronická služba zjednoduší od februára predaj električeniek

Vysoko moderná a flexibilná služba ePCL umožní zákazníkom zakúpenie širokého sortimentu predplatných cestovných lístkov z ponuky DPB.

"Ide o druhý krok v modernizácii podniku. Prvým bola ponuka kúpenia cestovného lístka mobilným telefónom prostredníctvom SMS. Táto služba sa stala doslova hitom, lebo denne ju využije päť až sedem tisíc cestujúcich. Predpokladáme, že nákup električeniek cez internet sa stretne s rovnakým záujmom verejnosti, veď predplatnými cestovnými lístkami v bratislavskej MHD cestuje až 75 percent všetkých cestujúcich," uviedol predseda predstavenstva DPB Branislav Zahradní.

Bratislavská MHD denne prepraví približne 700 tisíc osôb. Tí, ktorí využívajú predplatný cestovný lístok, už nebudú musieť stáť v dlhých radoch, najmä v kritických obdobiach na začiatku kalendárneho alebo školského roka. Systém elektronického predplatného sa začína otvorením webovej stránky DPB. Po spustení aplikácie ePCL klient zadá sériové číslo karty a navolí si svoj bezpečnostný kód.

Otvorí sa formulár ePCL, v ktorom si zákazník môže vybrať z ponuky predplatných časových lístkov. Pri prepravnej kontrole sa cestujúci musí preukázať revízorovi identifikačným číslom svojej karty. Klasické formy zakúpenia predplatných lístkov zostávajú naďalej zachované.

Zdielať na