Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Kuriózny zážitok 19-ročnej študentky: V autobuse zostala uväznená niekoľko hodín, nepodarilo sa jej vystúpiť
Zdielať na

Kuriózny zážitok 19-ročnej študentky: V autobuse zostala uväznená niekoľko hodín, nepodarilo sa jej vystúpiť

ALEKŠINCE / 19-ročná študentka z Alekšiniec zostala uväznená na niekoľko hodín v autobuse. Bola totiž unavená a tvrdo v ňom zaspala. Vodič si ju vôbec nevšimol, autobus uzamkol a odišiel. Išlo o posledný spoj prímestskej dopravy. Dievča sa v ňom zobudilo až nadránom.

Študentka do autobusu, ktorý smeroval z Nitry do Alekšiniec, nastúpila okolo 23. hodiny. Posadila sa na druhé sedadlo k oknu od zadných dverí. "

Autobus prišiel do obce, v ktorej Erika býva. Ona však tvrdo spala a vodič si nevšimol, že nevystúpila. Po pauze smeroval autobus naspať do Nitry. Vodič mal už po šichte na stanici vozidlo zamkol a odišiel domov. Spiacu cestujúcu si nevšimol ani tam. "Zobudila som sa nato, že mi je zima a pozriem sa okolo seba všade tma, a že som v autobuse," opísala situáciu Erika.  Medzitým žene aj niekoľkokrát volala mama, ale tak tvrdo spala, že ju to nezobudilo. Erika prespala v zamknutom autobuse zhruba 4 hodiny. "Najprv to bolo úplne strašné dosť som bola z toho mimo, že čo tu robím a som na stanici v Nitre," pokračovala Erika. 

Mama pre dcéru v zamknutom autobuse, požiadala o pomoc mestskú políciu. "Jej matka tvrdila, že ma tuhý spánok a že zaspala a neprebudila sa," povedal náčelník mestskej polície v Nitre Erik Duchoň. 

Študentka sa z autobusu napokon dostala cez okno, ktoré otvorila a vyliezla von. Na vodiča sa však nehnevá, ten však urobil chybu aj v tom, že podľa nariadenia mal vozidlo skontrolovať. "Vodič bol upozornený na potrebu dodržiavať toto nariadenie," dodala hovorkyňa spoločnosti Arriva Petra Helecz. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy