Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Dvojnásobná tragédia. Nečakaná smrť matky stojí za zabitím jej štvormesačného syna
Zdielať na

Dvojnásobná tragédia. Nečakaná smrť matky stojí za zabitím jej štvormesačného syna

ARIZONA / Náhla smrť matky spôsobila dvojnásobnú tragédiu. Žena spadla na svoje dieťa, ktoré sa pod ťarchou jej tela udusilo. Otec v tom čas spal a rodinku našiel až niekoľko hodín po tragickej smrti.

Matke z Arizony prišlo náhle zle. Podľa vyšetrovateľov zomrela nečakane rýchlo, pretože sa ani len nepokúsila zavolať si pomoc. V čase smrti s ňou bol aj štvormesačný syn.

Matkine bezvládne telo chlapčeka zavalilo a dieťa sa udusilo. "Je to veľká tragédia. Žene zrejme náhle zlyhalo srdce a spadla na svojho syna," priblížil detektív Greg Bacon z Tempe Police. 

V ten deň bola doma aj partner 38-ročnej ženy a otec malého Denariho. Smutnej udalosti však nedokázal zabrániť, pretože na poschodí spal po nočnej zmene. Zišiel dolu približne 6 hodín po tragédii.

"Išlo o funkčnú rodinu bez vzťahových problémov. Otec je zrejme tvrdo pracujúci muž, snažil sa zabezpečiť svoju rodinu. Vyjadrujeme mu úprimnú sústrasť," poznamenal Greg Bacon. 

Polícia vylúčila nehodu pri hre, či cudzie zavinenie. Príbuzní, priatelia i celá komunita súcití s rodinou a snažia sa pomôcť pri prekonaní ťažkých chvíľ.

Pravdepodobne ostrý spor medzi členmi rodiny vyústil do streľby, ktorá si vyžiadala dve obete. Dráma sa odohrala po skončení pohrebu. Viac sa dozviete vo videu: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy