Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Nadácia TV JOJ opäť pomohla. Obrovské prekvapenie pre rodinu v núdzi
Zdielať na

Nadácia TV JOJ opäť pomohla. Obrovské prekvapenie pre rodinu v núdzi

MOJMÍROVCE / Nadácia televízie JOJ spolu s internetovým obchodom urobili radosť mladej mamičke, ktorá sama vychováva syna. Poslali jej predvianočný balík s elektrickým sporákom. Mladá žena, tak konečne môže pre syna variť, či piecť.

Jedna malá miestnosť, ktorá slúži ako kuchyňa, spálňa, či detská izba. Presne takto žije Iveta s osemročným synom Adriánom. V dome nemajú vodu a kúria v starom sporáku. "Tu si píše Adrián domáce úlohy, kde vlastne aj jeme. WC splachujeme s lávorom," prezradila pred kamerami matka Adriána - Iveta Kurucová. Nadácia televízie JOJ vybrala desať mamičiek, ktoré žijú samé s deťmi. Každá rodina si v spolupráci s internetovým obchodom mohla v hodnote 500 eur vybrať výbavu do domácnosti. Pani Adriána dostala elektrický sporák a hrniec.

Pre rodinu, ktorá žije v skromnom príbytku, ide o veľkú pomoc. "Zarobím sto, dvesto eur. Ale som rada, že aspoň máme na živobytie a jedlo," povedala Iveta. Okrem sporáku v najbližších dňoch príde mame so synom aj nová posteľ. "Obrovskú radosť mám a veľmi vám ďakujem. Veľmi nám to pomôže" zhodnotila s úsmevom mladá mamička. Mame so synom by pomohlo aj obnosené oblečenie, či drevo na kúrenie. Svoje vysnívané darčeky prezradil aj malý Adrián. "Detská posteľ a tablet," uviedol chlapec.

Pozrite si tiež archívne video o "Darovaných Vianociach" na JOJke:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy