Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Taxíkom pohodlne až do Viedne
Zdielať na

Taxíkom pohodlne až do Viedne

Zdroj: SITA

Metropola Rakúska, Viedeň je mimoriadne obľúbenou turistickou destináciou a tunajšie letisko Schwechat obzvlášť frekventovanou prestupnou „zastávkou“ medzinárodných letov. Nech sa vyberiete do cisárskeho mesta za biznisom, prácou alebo zábavou, určite oceníte služby, ktoré vaše cestovanie zjednodušia.

Viedeň každoročne otvára svoje brány tisíckam návštevníkov z celého sveta vrátane Slovákov a tak, ako je Viedeň obľúbená medzi návštevníkmi, trasa spájajúca ju s Bratislavou je veľmi frekventovaná. Čas strávený cestovaním možno využiť aj príjemnejšie ako za volantom a preto vám ponúkame riešenie- náš taxi servis Taxi na Schwechat, ktorý vás včas, pohodlne a bez stresov dostane tam, kde potrebujete- a nielen na letisko. Objednávajte na www.taxi-na-schwechat.eu

Na letisko aj do mesta
Nájsť kvalitnú taxi službu, ktorá je k dispozícii nonstop, môže byť občas komplikované. Nie však s Taxi na Schwechat! Ponúkame špičkové prepravné služby na trase Bratislava – Schwechat /a naspäť/, ako aj Bratislava – centrum Viedne /a naspäť/. Náš vozový park pozostáva z viac ako tridsiatich vozidiel luxusných značiek pre jednotlivcov aj väčšie skupiny (do 8 osôb). K dispozícii sú pre vás naši profesionálni vodiči s bohatými skúsenosťami, príjemné vystupovanie je samozrejmosťou.

Očakávať môžete len individuálny prístup a snažíme sa urobiť všetko pre maximálne pohodlie svojich klientov. Odmenou nám je vaša spokojnosť a odporúčania. Kedykoľvek, v akúkoľvek dennú či nočnú hodinu Vám pristavíme vozidlo na vami vybraté miesto pre Váš transfer z Bratislavy do Viedne alebo na Schwechat, aby ste stihli svoj let či stretnutie načas. 

Čo bezpochyby oceníte je fakt, že naše ceny sú fixné a platia pre celú Bratislavu aj v prípade viacerých cestujúcich z rôznych častí Bratislavy. Rezervujte si vozidlo podľa potreby rýchlo a jednoducho a využite služby našich profesionálnych vodičov ešte dnes.

TIP: S blížiacim sa koncom roka je práve tento spôsob návštevy predvianočnej Viedne ideálnym riešením. Bez zhonu si vychutnáte nezameniteľnú sviatočnú atmosféru a v bezpečí so svojimi blízkymi či priateľmi hoci aj zo zahraničia.

Prečo využiť našu taxi službu?

  • rýchlosť a profesionalita na prvom mieste- postaráme sa o váš komfort až do cieľa;
  • nonstop služby, klientom sme k dispozícii kedykoľvek, 24 hodinová dostupnosť 7 dní v týždni;
  • individuálny prístup- nemusíte sa obávať, že by s vami cestovala ďalšia /cudzia/ osoba. Postaráme sa o vaše dokonalé súkromie;
  • kvalitný tím a dlhoročné skúsenosti;
  • množstvo spokojných klientov z domova aj zahraničia;
  • výhodné ceny bez skrytých poplatkov- cena je dohodnutá vopred, pri spiatočnej ceste máte až 10% zľavu. Doplnkové služby ako poistenie pasažiera, čakanie a pod. sú zahrnuté v cene. Možnosť platby v hotovosti aj platobnou kartou;
  • ideálne načasovanie- žiadne zbytočné čakanie, žiadne zmeškané lety. Vďaka našim dlhodobým skúsenostiam sú vaše plány v bezpečí, všetko stihnete v pohodlí, bez stresov a bez náhlenia.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy