Polojasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
VIDEO: Polícia a potápači zasahujú v Kolárove. Prehľadávajú okolie rieky
Zdielať na

VIDEO: Polícia a potápači zasahujú v Kolárove. Prehľadávajú okolie rieky

KOLÁROVO / Polícia spolu s potápačmi zasahujú od rána v Kolárove na pri Vážskom moste. Vo štvrtok tam NAKA priviezla obvineného v prípade vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej, Miroslava Marčeka.

Policajná jednotka a potápači v piatok ráno dorazili k brehu Váhu v Kolárove a prehľadávajú okolie. Deň predtým tam priviezla NAKA Miroslava Marčeka, ktorý sa podľa zdroja TV JOJ priznal k vražde novinára Jána Kuciaka  a Mariny Kušnírovej. Oficiálne pre televíziu JOJ túto informáciu zatiaľ nikto nepotvrdil. 

​Polícia zatiaľ oficiálne stanovisko neposkytla. Pravdepodobne ale hľadajú zbraň, prípadne ďalšie predmety a stopy súvisiace s vraždou Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej. 

Do rieky Váh už vstúpili potápači za prítomnosti hasičov: 

​Miroslava Marčeka priviezli kukláči vo štvrtok na benzínovú pumpu v Sládkovičove o tretej hodine popoludní. Odtiaľ smerovala kolóna do Veľkej Mače.  V jednom z áut sedel aj Miroslav Marček. Polícia zastavila premávku. Vjazdy do obce, kde býval Ján Kuciak so svojou snúbenicou Martinou Kušnírovou, polícia uzavrela. Odkláňali všetky autá. 

Následne šli aj do Kolárovo k Vážskemu mostu. Obvineného Miroslava Marčeka zobrali pod most, kde to policajti fotografovali. Následne na to, ho posadili do auta a odišli smerom na Veľký Ostrov pri Malom Dunaji. Policajný zásah v Kolárove pravdepodbne súvisí s jednou z vrážd, v ktorých má figurovať Marček. Ide o vraždu Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej ako aj o vraždu kolárovského podnikateľa Petra Molnára, ku ktorým sa údajne priznal.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy