Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Vodiči v Bratislave: Pripravte sa na rozsiahle obmedzenia
Zdielať na

Vodiči v Bratislave: Pripravte sa na rozsiahle obmedzenia

BRATISLAVA / Polícia upozorňuje vodičov, ktorí budú vo štvrtok cestovať do hlavného mesta, aby sa pripravili na rozsiahle dopravné obmedzenia. Dôvodom je zahraničná návšteva nemeckej delegácie.

​​Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave upozorňuje vodičov na rozsiahle dopravné obmedzenia, s ktorými je potrebné počítať v priebehu dňa 07.02.2019 (štvrtok) a to najmä na území hlavného mesta Bratislavy.

V súvislosti s návštevou nemeckej delegácie musia účastníci cestnej premávky počítať s viacerými dopravnými obmedzeniami, týkajúcich sa najmä širšieho centra Bratislavy ako aj hlavných príjazdových ciest do Bratislavy. Dopravné obmedzenia budú dňa 07.02.2019 prebiehať nasledovne :

  • v čase od 10.30 hod dôjde k obmedzeniu v premávke pri presune delegácie z Bratislavského letiska. Dôjde k uzatvoreniu diaľničného obchvatu D1 a to
  • v úseku od Zlatých pieskov po Most SNP, ďalej Einsteinovej ul., Staromestskej ul. a Hodžovho nám. a obojsmerne Palisády. Tieto obmedzenia budú trvať približne do 11.00 hod, a následne dôjde na uvedenej trase k čiastočnému obmedzeniu ešte v čase medzi 11.30 hod a 12.00 hod.
  • v  čase cca od 14.00 hod do 14:15 hod budú opäť uzatvorené obojsmerne Palisády, a Hodžovo nám
  • v čase cca 14:45.h do 16:00 h budú uzatvorené nasledovné ulice a cestné komunikácie: Palisády, Hodžovo nám., Staromestská ul., Most SNP, Eisteinová ul. a diaľničný obchvat v smere na Trnavu.

"Vodičom, ktorí plánujú na príchod do Bratislavy využiť diaľnicu D1 žiadame, aby ak je to možné tak spravili v čase najneskôr do cca. 10:00 hodine, následne vodičom odporúčame využitie diaľnice v čase po 12:00 hodine," informuje policajný hovorca Michal Szeiff. To isté platí aj pre popoludňajšie hodiny. Vodiči by sa mali snažiť diaľnicu využiť do 14:45, potom až od 16:00. 

Polícia žiada vodičov, v prípade ak je to možné, aby sa uvedeným úsekom vyhli a na prejazd využili alternatívnu trasu. 

Pozrite si archívnu reportáž o dopravných obmedzeniach v hlavnom meste: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy