Jasno
17°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Šťastný opäť útočil na Širokého
Zdielať na

Šťastný opäť útočil na Širokého

Peter Šťastný včera opäť rozvíril hladinu verejnej mienky. Tentoraz útočil na Juraja Širokého. <b>VIDEO: Šťastný hovorí o J. Širokom</b>

Peter Šťastný včera opäť rozvíril hladinu verejnej mienky. Tentoraz útočil na Juraja Širokého.

Včera sa v De Facto stretli dvaja europoslanci. Hosťami Daniela Krajcera boli Monika Flašíková-Beňová a Peter Šťastný.

Peter Šťastný sa vrátil k nedávno zverejnenej výzve, v ktorej oznámil, že nechce byť v hokejovej sieni slávy, ak prezident Slovenského hokejového zväzu Juraj Široký do troch mesiacov neodstúpi.

Europoslanec upozornil, že v tomto prípade nejde o politiku, ale o hokej a jeho fanúšikov. Šťastný vyzval Ústav pamäti národa, aby zverejnil prísahu J. Širokého ako dôstojníka ŠTB.

Šťastný Širokého vzápätí nazval certifikovaným klamárom, ktorý bol reprezentantom "najohavnejšej inštitúcie komunistického režimu." Do diskusie vstúpila i Monika Flašíková-Beňová, ktorá sa snažila oddeliť J. Širokého od strany Smer-SD.

"Pán Široký nie je členom našej strany, ani sa za našu stranu neangažuje," povedala Beňová. Podľa europoslankyne tu primárne nejde o politický, ale o osobný spor.

Šťastný vzápätí Širokého nazval certifikovaným klamárom, ktorý bol reprezentantom najohavnejšej inštitúcie komunistického režimu. V závere tejto diskusie sa europoslanci vyjadrili k blížiacej sa olympiáde v Číne.

Obaja sa zhodli, že bojkot olympiády, kvôli násilnému zásahu voči Tibeťanom, asi nič nevyrieši, ale všetci politici by mali návštevu letnej olympiády využiť na to, aby upozornili Čínu na dodržiavanie ľudských práv.

Zdielať na

Najčítanejšie správy