Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Na obrazovky prichádza celovečerný film TV JOJ. Ako sa nakrúcali Prázdniny- Vianočné dobrodružstvo ?
Zdielať na

Na obrazovky prichádza celovečerný film TV JOJ. Ako sa nakrúcali Prázdniny- Vianočné dobrodružstvo ?

BRATISLAVA / Prázdniny - Vianočné dobrodružstvo je celovečerný film televízie JOJ, ktorý bude odvysielaní pred vianočnými sviatkami. Hlavní hrdinovia sa totiž vybrali na lyžovačku do hôr. Napriek tomu, že všetko naplánujú, opäť sa všetko zmení. Pozrite sa, na čo sa budete môcť vo filme tešiť.

Pôvodne mali ísť na dovolenku do Tatranského hotela, nakoniec ale skončia na chate na samote. Prázdniny - Vianočné dobrodružstvo je nový celovečerný film, ktorý TV JOJ uvedie pred vianočnými sviatkami. Všetko majú naplánované a už sa nevedia dočkať, kedy si chlapi s deťmi zalyžujú a ženy si oddýchnu v hotelovom wellness. To by však neboli Prázdniny, keby šlo všetko po masle. Najmä, keď sa má o ubytovanie a program postarať Jano Jančich. 

Zo všetkého najviac mama, potom manželka a na záver žena so svojimi snami. To je postava Marika Jančichová alias Soňa Norisová. Trochu konzervatívna a usporiadaná žena, ktorá si na výchove detí dáva záležať, ale nie tak, aby im potlačila osobnosť. Svojho muža miluje takého, aký je. S niektorými vecami sa naučila žiť. A práve ona rozpráva o filme Prázdniny. "Keďže sa blížia Vianoce, tak to bude aj o tomto sviatku. Tam to všetko začína. Uvidíte ako sa chystajú jednotlivé rodiny na Vianoce, ktoré sa nezaobídu bez katastrofy. Potom sa všetci spolu vyberieme na chatu, kde to celé len začne," prezradila herečka Soňa. 

Herečka sa netajila ani tým, že počas nakrúcania museli scenáre aj meniť. Počasie bolo totiž nevyspytateľné. "Decká každé počasie znášajú dobre. Keď sme dokrúcali letnú verziu v novembri, tak oni vydržali úplne v pohode. Oni sa asi nejak napoja z vesmíru. Je mi teplo aj v krátkom tričku," povedala ďalej s úsmevom Soňa. 

Tento celovečerný film sa natáčal 8 dní začiatkom februára 2018. Päť dní strávili  herci spoločne na Orave v obci Malé Borová. Ďalšie 3 dni točili na klzisku v Bratislave, v škole a v rôznych bytoch. Jeden nakrúcací deň strávili dokonca vonku na snehu. Museli si postaviť lyžiarsky vlek z miešačky na cement, aby si potom mohli s chuťou zalyžovať. 

Špeciálnou kategóriou boli kostýmy a rekvizity. Obliecť trinásť hercov rozhodne nebolo jednoduché. Ako rekvizitu museli použiť aj bábiku, malý Oskar by totiž v takom počasí prechladol a celé nakrúcanie by sa skomplikovalo. Denne strávili na pľaci s presunom a prípravami až 14 hodín. 

Pozrite si reportáž o natáčaní poslednej klapky novej Perinbaby:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy