Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Tragédia v Jelke. Pri hre zavalil chlapca (15) múr, zraneniam podľahol
Zdielať na

Tragédia v Jelke. Pri hre zavalil chlapca (15) múr, zraneniam podľahol

JELKA / K tragickej udalosti došlo v pondelok navečer v obci Jelka (okres Galanta). Tínedžeri sa hrali pri starej budove, pričom sa uvoľnil múr. Ten zavalil iba 15-ročného chlapca. Zraneniam na mieste podľahol. Záchranné zložky prehľadávali ruiny do neskorých hodín.

​Záchranné zložky vyrazili krátko po štvrť na šesť večer do Jelky, do časti, kde stojí bývalá hliváreň. Pri starom objekte sa hrali dvaja tínedžeri. Časť rozpadnutej budovy sa zrútil, pričom múr zavalil 15-ročného Vladimíra. Ten zraneniam na mieste podľahol. Informáciu pre TV JOJ potvrdila policajná hovorkyňa Martina Kredatusová. 

Na mieste bola polícia aj s krajským riaditeľom, hasiči ako aj členovia Komplexnej centrálnej záchrannej služby so psami. "Polícia zabezpečila miesto udalosti a vykonáva na mieste prvotné úkony. Záchranári vykonávajú prehliadku so špeciálne cvičenými psami na vyhľadávanie osôb v ruinách," uvádza Kredatusová.

Prvotné informácie naznačovali, že pod ruinami je ešte ďalší chlapec, po niekoľkohodinovom prehľadávaní ale polícia tieto tvrdenia vyvrátila. Pátranie ukončili pred 21:00 večer.

Druhý chlapec je pod dohľadom lekárov mimo ohrozenia života doma s rodinou. Pred domom stála nejaký čas sanitka. 

Viac informácii prinesie v utorok reportér TV JOJ Juraj Hajdin. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy