Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Exkluzívne zábery z prestrelky v Poluse
Zdielať na

Exkluzívne zábery z prestrelky v Poluse

Presne pred týždňom sme vás informovali o smrteľnej prestrelke v jednom z bratislavských podnikov. Do našej redakcie sa dostal video záznam, na ktorom je vidieť všetkých členov prestrelky. Iba teraz môžete na exkluzívnych záberoch vidieť akú paniku spôsobila prestrelka medzi Čečenmi a Dagestancami. <b>VIDEO: Zábery z prestrelky v Poluse</b>

Presne pred týždňom sme vás informovali o smrteľnej prestrelke v jednom z bratislavských podnikov. Do našej redakcie sa dostal video záznam na ktorom je vidieť všetkých členov prestrelky. Iba teraz môžete na exkluzívnych záberoch vidieť akú paniku spôsobila prestrelka medzi Čečenmi a Dagestancami.

Všimnite si štyroch tmavších mužov vchádzajúcich do reštaurácie. Iba pár sekúnd po nich prichádza do podniku ďalší člen skupiny. Podľa našich informácií si boli zarezervovať stôl tak, aby ich na okolo nikto nerušil.

Akoby sa ani nemalo nič stať. Dvaja muži z podniku po čase vychádzajú von a prechádzajú sa po obchodnom dome. Pár minút po nich opúšťajú podnik aj ostatní traja členovia mafiánskej skupiny. Neprehliadnite, ako si všetci neustále kontrolujú mobilné telefóny.

Tieto dve konkurenčné skupiny si v podniku mali podľa našich informácií prerozdeliť teritórium. Ide totiž o výpalnícke skupiny. Podľa všetkého sa ale nedohodli. Jeden z nich ostával aj počas rozhovoru pred reštauráciou. Po chvíli ho ale ďalší muž zavolal dnu.

Dvaja muži počas rokovania opustili podnik. Pravdepodobne išli do podzemnej garáže. Isté je, že späť sa vrátili so samopalom pod kabátom. Jeden z nich zo samopalu vypálil 40 nábojov. Po streľbe v podniku nastala panika.  Najprv vybieha čašníčka a hneď po nej hostia. Ľudia utekajú všetkými smermi a snažia sa vyhnúť účastníkom prestrelky. Tí sú totiž stále ozbrojení.

Postreleným mužom musia pomáhať ich komplici a smerujú k hlavnému vchodu obchodného domu. Postrelený šéf skupiny sa ešte snaží namieriť zbraň na protivníka. V tom mu ale zabráni duchaprítomný komplic. Pred obchodným centrom zastavili vodiča terénneho auta, to mu zobrali a namierili si to priamo do ružinovskej nemocnice.

VIDEO: Záznam z bezpečnostnej kamery bez zvuku.

Zdielať na

Najčítanejšie správy