Jasno
25°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Pri práci prišiel v areáli firmy o život 55-ročný muž
Zdielať na

Pri práci prišiel v areáli firmy o život 55-ročný muž

Zdroj: billjacobus/ilustračné

Tragédia sa stala dnes ráno v areáli stavebnej firmy na Vyšných Fabrikách v Liptovskom Hrádku, kde po pracovnom úraze zomrel 55-ročný muž.

Tragédia sa stala dnes ráno v areáli stavebnej firmy na Vyšných Fabrikách v Liptovskom Hrádku, kde po pracovnom úraze zomrel 55-ročný muž. Pre agentúru SITA to potvrdila Ingrid Jančulová z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline.

Príčinu tragického nešťastia vyšetrujú, vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre priečin usmrtenia. Bola nariadená súdna pitva, o pracovnom úraze informovali aj príslušný inšpektorát práce.

Posledné dva tragické úrazy sa stali v pondelok na Bajkalskej ulici v Bratislave, kde sa na stavbe nazvanej Tri veže zranili dvaja ľudia. V dopoludňajších hodinách zranil 34-ročného muža materiál, ktorý sa pravdepodobne zošmykol zo žeriava. Muža s ťažkými zraneniami previezli do nemocnice.

O niekoľko hodín neskôr policajtov opäť privolali na stavbu, ďalší pracovník sa vážne zranil po páde z asi 12-metrovej výšky. Za akých okolností k zraneniam došlo polícia v súčasnosti zisťuje.

Zdielať na

Najčítanejšie správy