Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Vodiči, pripravte sa na dopravné obmedzenia na D1. Trvať budú takmer dva týždne
Zdielať na

Vodiči, pripravte sa na dopravné obmedzenia na D1. Trvať budú takmer dva týždne

Zdroj: inzercia

BRATISLAVA / Vodičov, ktorí pravidelne i menej pravidelne prechádzajú cez diaľnicu D1 čaká na niekoľko dní obmedzenie. Stavebné práce z dôvodu výstavby križovatky Triblavina odstavia časť diaľnice na takmer dva týždne.

Polícia preto informuje vodičov, že v termíne od 11. augusta od 12 hodiny do 24. augusta do 12 hodiny bude diaľnica v úseku medzi Bratislavou a Trnavou v 17,000 až 19,000 kilometri obmedzená. V prípade zrážok alebo iného nepriaznivého počasia sa ale termín ukončenia prác môže presunúť na ďalšie nasledujúce dni. Polícia upozorňuje vodičov, aby pri prejazde týmto úsekom dbali na zvýšenú opatrnosť, plne sa venovali vedeniu vozidla a sledovaniu situácie v cestnej premávke.

Z hľadiska organizácie dopravy počas výstavby bude teda premávka obmedzovaná priebežným znižovaním počtu jazdných pruhov a znížením najvyššej dovolenej rýchlosti v obidvoch smeroch. Po ukončení stavebných prác bude diaľnica opäť prejazdná v troch jazdných pruhoch v každom smere avšak v zúžených jazdných pruhoch až do 1. 11. 2018.

V prípade vysokých teplôt je dobré mať pri sebe zásobu tekutín na zabezpečenie pitného režimu, najmä ak by došlo k dlhšiemu časovému zdržaniu pri prejazde týmto úsekom. Polícia bude samozrejme celú situáciu monitorovať a v prípade potreby prijme potrebné opatrenia.

Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy