Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Najkrajšie mačky z celého sveta v Bratislave
Zdielať na

Najkrajšie mačky z celého sveta v Bratislave

Zdroj: Willem-Jan van den Eijkhof/ilustračné

Návštevníci výstavy uvidia najkrajšie mačky z celého sveta, ktoré získali tituly ako medzinárodný šampión, medzinárodný premior.

V bratislavskej Inchebe bude v dňoch 27. a 28. októbra Svetová výstava mačiek - World Cat Show 2007. Na 17. celosvetovej výstave príde svojich mačacích miláčikov ukázať vyše tisíc chovateľov.

Návštevníci uvidia najkrajšie mačky z celého sveta, ktoré získali tituly ako medzinárodný šampión, medzinárodný premior. Pre mačiatka, ktoré chcú majitelia prihlásiť do súťaže, platia takisto prísne kvalifikačné kritériá. Výstavné mačky mohli chovatelia prihlasovať do konca septembra za poplatok 50 eur. Svetovú výstavu mačiek slávnostne otvoria v sobotu, 27. októbra, o 9:30. O najvyššie umiestnenie v jednotlivých kategóriách budú mačky bojovať v nedeľu od 10. hodiny vo veľkolepej Best in Show.

Svetovú výstavu mačiek organizuje Slovenský zväz chovateľov pod patronátom Medzinárodnej organizácie chovateľov a milovníkov mačiek (FIFe). Na výstave sa zúčastnia chovatelia mačiek z 37 členských krajín FIFe. Na budúci rok by sa mala výstava uskutočniť v Portugalsku, o dva roky vo Švajčiarsku.

Zdielať na

Najčítanejšie správy