Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Na benzínke spadla do šesť metrovej rokliny
Zdielať na

Na benzínke spadla do šesť metrovej rokliny

Zdroj: TV JOJ

Výlet do Poľska sa pre pani Ruženu z Prakoviec skončil predčasne. V Levoči na benzínovej pumpe spadla do šesť metrov hlbokej rokliny.

Na ceste z Košíc do Poľska sa vodič autobusu rozhodol pre malú prestávku na benzínovej pumpe pred Levočou. Cestujúci ju chceli využiť na vykonanie malej potreby, ale majiteľ benzínky im záchody zavrel.

 

TV JOJ

Rozhodli sa teda, že pôjdu niekam do okolia. Pani Ružena sa vybrala smerom k zvodidlám pri ceste, prekročila ich a stúpila do prázdna. Vzápätí sa ocitla na dne 6 metrov hlbokej rokliny.

TV JOJ

Zlomila si platničku, lopatku aj kľúčnu kosť. V nemocnici si poleží približne šesť týždňov, čaká ju aj operácia. Príbuzní sú rozhodnutí podať na majiteľa benzínovej pumpy trestné oznámenie. Tvrdia, že jeho vinou pani Ružena spadla do rokliny.

Mali tam byť podľa nich výstražné tabule, alebo aspoň osvetlenie. Navyše pumpár vraj záchody zavrel tesne potom, čo tam zaparkoval autobus.

TV JOJ

Majiteľ benzínovej pumpy sa bráni, že záchody nie sú verejné a sú určené pre zákazníkov a zvodidlá sú dostatočnou zábranou pred šesťmetrovou jamou.

Zdielať na

Najčítanejšie správy