Polojasno
12°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Slovenských dovolenkárov nemali kde ubytovať
Zdielať na

Slovenských dovolenkárov nemali kde ubytovať

Zdroj: Paolo Vasta/ilustračné

Dovolenka v Egypte sa dnes pre niekoľkých Slovákov nezačala práve šťastne.

Slnečná dovolenka po letnej sezóne padne určite každému vhod. Najmä ak sa vyberiete z nepríjemného jesenného počasia do slnečného a stále teplého Egypta.

Na takúto dovolenku sa tešili aj slovenskí dovolenkári, ktorí dnes pristáli na letisku v egyptskej Hurgade. Očakávali pár dní voľna strávených v luxusnom hoteli, avšak po príchode zistili, že cestovná kancelária im ubytovanie v hoteli ani nezabezpečila.

Dovolenkári čakali celé hodiny na izby, ktoré však boli zaplnené do posledného miesta. Cestovná kancelária k nim neposlala ani delegáta a tak si asi 30 ľudí muselo kľúče od izieb od vedenia hotela doslova vynútiť.

Podľa dovolenkárov celú situáciu zapríčinila samotná cestovná kancelária CK Kartágo tours a.s., ktorej každý z nich zaplatil približne 40 tisíc korún.

V telefonickom rozhovore hovorkyňa cestovnej kancelárie Lucia Zemanová uviedla, že sklamaným dovolenkárom zabezpečila náhradné ubytovanie.

No podľa slov jej klientov našli v izbách šváby. CK Kartágo tours pritom priznáva, že o preplnenosti hotela vedeli a už pred odletom zo Slovenska bolo jasné, že svojich klientov nebudú mať kde ubytovať.

Zdielať na

Najčítanejšie správy