Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ivan Gašparovič na dôchodku: Čo mu najviac chýba?
Zdielať na

Ivan Gašparovič na dôchodku: Čo mu najviac chýba?

BRATISLAVA / Bývalý prezident Slovenskej republiky Ivan Gašparovič býva v Limbachu neďaleko Bratislavy. Táto obec je vychýrenou hubárskou destináciou. Ako trávi čas prezident, ktorý sa objavil po dlhšom čase na verejnosti?

Ivan Gašparovič v rozhovore pre telvíziu JOJ povedal, čo robí vo voľnom čase aj to, čo mu veľmi chýba. Prezident býva v Limbachu, ktorý je vychýrenou destináciou pre hubárov. Reportéra Rasťa Striška preto zaujímalo, či chodí na prechádzky do lesa a hľadá hríby. "Chodím na vychádzku von, keď chodím s mojim Rex, ale zatiaľ som tam hríby nevidel. Skôr som tam videl, že rastie strašne veľa domov," uviedol Gašparovič.

Ivan Gašparovič je bývalý automobilový pretekár. Dnes má vlastného šoféra a k riadeniu auta sa takmer vôbec nedostane. "Za tým mi je tak trochu smutno, lebo nemám ani auto, ktoré si sám riadim. Mám šoféra, ale sem tam sa idem previesť," dodáva bývalý prezident. 

Gašparovič si ale nenechá ujsť automobilové preteky. "Bol som sa pozrieť na Pretekoch do vrchu na Babe aj na slovenskom autodrome. Ale už sa ktomu asi nedostanem, čo ma veľmi mrzí," dodal. 

Gašparovič má za sebou tri operácie ale pôsobí, že je v dobrej kondícii. "Potešili ma posledné slová lekára, že som zdravý. Ale dokedy, to vie už niekto iný," dodal na záver rozhovoru Gašparovič. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy