Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Súrodencom sa splnil sen. Ich rodičia majú pomník
Zdielať na

Súrodencom sa splnil sen. Ich rodičia majú pomník

DEDINKA / Pred pár týždňami sme priniesli reportáž o smutnom príbehu troch súrodencov, ktorých rodičia prehrali boj s rakovinou. S onkologickým ochorením bojuje teraz aj najstaršia dcéra. Ich najväčší sen sa ale splnil. Ľudí, ktorým ich osud nebol ľahostajný, nebolo málo.

Snom súrodencov bolo, aby mali rodičia náhrobný kameň, problémom ale boli peniaze. Po odvysielaní reportáže TV JOJ sa ozval podnikateľ, ktorý im pomník urobil. "Naši majú konečne pomník a za to vďačíme všetci traja a posielame veľmi veľké ďakujem,"  hovorí dojatá Eleonóra Krchová. 

Okrem neznámeho podnikateľa sa pri deťoch zastavili aj ďalší dobrí ľudia, aby pomohli. Prišli aj motorkári, aby potešili 10-ročnú Izabel, ktorej sa veľké stroje veľmi páčia. "Priniesli potraviny aj finančné prostriedky, sme sa zoznámili a sme doteraz v kontakte," pokračuje Eleonóra. Najmladšej sestre s bratom dokonca jeden pán zaplatil dovolenku pri mori. 

Súrodenci prišli o rodičov v priebehu niekoľkých dní, o život ich oboch pripravilo onkologické ochorenie. To už prekonal aj najstarší brat Mirko a teraz aj Norika. Je už po operácii a čaká ju ešte liečba, ale vyzerá to tak, že boj s rakovinou nateraz vyhrala. "Žijem, smejem sa a som zdravá, hlavne zdravá. To ma potešilo najviac, že aj doktori po operácii povedali, že ste zdravá." 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy