Zatiahnuté
17°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
V Tatrách rastie redaktorom konkurencia. Deň detí vo veľkom štýle
Zdielať na

V Tatrách rastie redaktorom konkurencia. Deň detí vo veľkom štýle

TATRY / Štrbské pleso zaplavili stovky detí . Prišli si tam užiť svoj tatranský deň. Zaujímavé a netradičné akcie pre nich nachystala aj televízia JOJ.

Lívia absolvovala vo Vysokých Tatrách redaktorskú školu. A spolu s ňou ďalšie deti, ktoré ani len nečakali že ich na oslavu medzinárodného dňa detí pod tatranskými štítmi čaká takéto prekvapenie. "Každý sa tu teší a nie je tu žiadna nuda," hovorí Matej. 

Najviac sledované ale bolo varenie. Špecialisti z šou Moja mama varí lepšie ako Tvoja si z detí urobili svojich pomocníkov. Nepovedali by ste, že lúpanie vajíčok na detskú pomazánku by mohlo byť tak adrenalínové a zábavné a dokonca aj chutné. "My sme im ale pripravili takú nástrahu, že tie vajcia boli čerstvo uvarené, a preto sa ťažko šúpali, ale zvládli to," opisuje špecialista Martin Korbelič. 

"Ja som stále dieťaťom. Stále som taký infantilný, ja sa tým netajím," hovorí redaktor Krimi Juraj Hajdin. A keď už deti sladko spali, dospeláci sa tak ako každý rok, postavili na štart jedného z najkrajších zo série slovenských night runov. Prišlo ich opäť veľa a takto si to užili.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy