Jasno
24°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Bratislava rozkvitla, Flóra 2017 prináša nové trendy
Zdielať na

Bratislava rozkvitla, Flóra 2017 prináša nové trendy

BRATISLAVA / Bratislavské výstavisko Incheba opäť zakvitlo, rozvoniava a láka návštevníkov a milovníkov kvetov z celého Slovenska. Tisícky ľudí prichádzajú obdivovať výstavu Flora 2017. Tento rok sú navyše niektoré aranžmány doslova na zjedenie.

Začiatok mája patrí tradičnému medzinárodnému veľtrhu kvetín a záhradníctva Flóra. V poradí už 38. ročník veľtrhu bude opäť inšpiráciou pre všetkých milovníkov kvetín, aranžovania a záhradníctva.

Okrem kvetín na Flóre nebudú chýbať okrasné rastliny a dreviny, suché a umelé kvetiny, semená, keramika, hnojivá, substráty, prípravky na ošetrovanie rastlín, stroje a zariadenia pre záhradníctvo, interiérové a exteriérové fontány, záhradný nábytok, zavlažovacie systémy či vinárske potreby. Jednoducho, v Inchebe nájdete všetko, čo potrebujete pre krásne a zdravé kvety a rastliny.

Na výstave navyše sa každý musí ukázať aj ako znalec aktuálnych trendov v technike viazania a módnej farebnej kombinácie. Stredné odborné školy tu prezentujú práce žiakov, zúčastňujú sa súťaží a názorne ukazujú, čo všetko táto práca, ktorá patrí k zaujímavým profesiám, obnáša. Súťaž vo viazaní a aranžovaní kvetov Flora Cup sa koná každoročne v spolupráci so Slovenskou asociáciou kvetinárov a floristov.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy