Jasno
17°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Sofinka sa dočkala, policajti vypátrali jej milovaný bicykel
Zdielať na

Sofinka sa dočkala, policajti vypátrali jej milovaný bicykel

BRATISLAVA / Príbeh malej Sofinky a jej ukradnutého bicyklu ste už určite zaregistrovali. Zlodeji jej obľúbenú hračku ukradli deň po tom, ako sa naučila bicyklovať. Policajti v spolupráci s TV JOJ ho vypátrali a malej cyklistke ho vrátili.

Po odvysielaní reportáže TV JOJ sa ozvali desiatky ľudí, ktorí chceli malej cyklistke zabezpečiť nový bicykel. Dokonca sme do redakcie dostali aj list od Romana z výkonu väzby, ktorý chcel Sofinke prispieť. Tá však trpezlivo čakala a verila, že policajti jej bicykel nájdu. "Dovoľ nám Sofinka, aby sme ti vrátili tvoj bicykel, ktorý sa našiel aj vďaka tvojmu hrdinskému počíňaniu cez televíziu. A pevne veríme, že si ho v zdraví užiješ," povedala policajtka Zuzana Hrabovská. "Ďakujem vám policajti. Z celej zemegule," povedala malá Sofinka.

Najväčšiu radosť mala malá cyklistka, ktorá po odovzdaní bicykla z neho nezosadla. Prístup polície ju nadchol natoľko, že už je rozhodnú, čo bude robiť, keď bude veľká. "Budem policajtkou a naháňať zlodejov," povedala Sofinka.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy