Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Daňové úrady aj pošty vyjdú tento týždeň v ústrety oneskorencom
Zdielať na

Daňové úrady aj pošty vyjdú tento týždeň v ústrety oneskorencom

SLOVENSKO / Mnoho ľudí si tradične necháva podanie daňového priznania na poslednú chvíľu. A by stihli povinnosť odovzdať priznanie k dani z príjmu za minulý rok, budú k dispozícii dlhšie nielen daňové úrady, ale aj vybrané pošty. Informovala o tom Slovenská pošta, ktorá 31. marca predlžuje otváracie hodiny 84 pobočiek po celom Slovensku. Pripravujú sa tak na očakávaný nápor.

V Bratislave bude možnosť na pošte podať daňové priznanie až do polnoci 31. marca, dokedy bude otvorená Pošta Bratislava 3 na Tomášikovej ulici. Pošta Bratislava 1 na Námestí SNP bude otvorená do 21:00. Celkovo bude v Bratislave päť prevádzok s predĺženými otváracími hodinami. Rovnako päť pobočiek bude dlhšie k dispozícii v Košiciach, v Trnave to budú tri pošty, v Banskej Bystrici štyri pošty a v Trenčíne, Nitre, Prešove a v Žiline budú môcť predĺžené otváracie hodiny klienti využiť na jednej pobočke.

Kompletný zoznam prevádzok s upravenými otváracími hodinami na 31. marca je k dispozícii na webovej stránke Slovenskej pošty, v sekcii "aktuálne". Pošta sa riadila skúsenosťami z predchádzajúcich rokov. 

Predĺžené otváracie hodiny budú mať aj daňové úrady. Nielen bratislavský, ale aj ostatné úrady v krajských mestách, budú každé dva dni pridávať hodinu, pričom v piatok budú priznania prijímať až do 19:00. 

otvaracie-hodiny.sk

Pozrite si súvisiacu archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy