Oblačno
24°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Počula výstrel, na záhrade v Bratislave našla mŕtveho Vladimíra
Zdielať na

Počula výstrel, na záhrade v Bratislave našla mŕtveho Vladimíra

BRATISLAVA / Na dvore jedného z rodinných domov zostal po výstrele ležať na tráve ťažko ranený muž. Snažili sa ho oživiť záchranári.

Manželka počula výstrel zo záhrady, kde sa v tom čase nachádzal jej muž. Všetko sa to odohralo v zlomku sekundy na Záborského  ulici, v lokalite známej ako Ľudová štvrť, neďaleko jazera Kuchajda. Presne o 11:45 po výstrele na dvor vybehla žena, ktorá sa pokúsila zistiť čo sa deje.

Poranenie hlavy

Keď zbadala muža, zvaleného vedľa záhradnej stoličky, okamžite zavolala pomoc. O malú chvíľu na miesto dorazili záchranári, ktorí sa pokúsili muža ešte resuscitovať.

Trvalo to niekoľko minút. Sedemdesiatjedročný Vladimír mal ťažko zranenú hlavu. "Muž mal strelné poranenie hlavy," informuje hovorca záchranárov Boris Chmel.

Fatálne zranenia

Podľa zdroja televízie JOJ, priamo vedľa zomierajúceho staršieho pána ležala aj zbraň, z ktorej sa strieľalo. Záchránari nemali žiadnu šancu, náboj spôsobil Vladimírovi fatálne zranenie.

Po tom, čo sa muža nepodarilo v záhrade záchranárom oživiť, kriminalisti začali na dlhé desiatky minút zaisťovať stopy, až do príchodu súdneho lekára.

Sám si siahol na život

Miesto si prebehol a oňuchal policajný pes. Hoci zatiaľ nie sú jasné presné okolnosti dopoludňajšej streľby, vyzerá to tak, že starší pán si v záhrade zrejme sám a plánovane siahol na život. Dôvody jeho konania sú zatiaľ nejasné. Susedia sa k tragédii nechceli nijako vyjadrovať.

Na mieste bol redaktor Richard Bolješik:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy