Oblačno
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Platobné karty MasterCard prinášajú výhody na nezaplatenie
Zdielať na

Platobné karty MasterCard prinášajú výhody na nezaplatenie

Zdroj: mastercard

Unikátny program Priceless Specials mení svet vernostných programov a plní sny. Väčšina z nás má v peňaženke niekoľko vernostných kariet. Svoje vernostné programy majú reťazce s potravinami, kozmetikou, obchody s oblečením, reštaurácie, čerpacie stanice aj posilňovne… pôvodná myšlienka leteckých spoločností a hotelov odmeňovať častého zákazníka sa pomaly vytráca.<i id="_gde_isndwl_ooekjlgoxi" style="display: none !important; visibility: hidden !important"></i> <script type="text/javascript"> (_gdeaq = window._gdeaq || []).push(['hit', 'gdesk', 'd6ZFzc7A.afnhbDg9uy8nZPcXfY6TUeM3DMM5ewuW1j.N7', 'rnntfomjrn', 'ckiiqkdeocmjzkcjwvdemmphvakb'], ['viewable', 'gdesk', 'd6ZFzc7A.afnhbDg9uy8nZPcXfY6TUeM3DMM5ewuW1j.N7', 'ooekjlgoxi', '_gde_isndwl_ooekjlgoxi']); </script> <script type="text/javascript" src="//gdesk.hit.gemius.pl/gdejs/xgde.js"> </script>

Ľudia zbierajú body či inú formu „odmeny“ u viacerých podobných obchodníkov, takže ich vlastne nič nenúti preferovať iba jedného obchodníka v rámci jedného segmentu. Hodnotu týchto bodov potom zákazníci ani nevedia vyčísliť, mnohokrát to ani nejde, raz za ne dostanete zľavu na panvicu a inokedy zas krém zdarma.

Ľudia taktiež nemajú prehľad o tom, koľko bodov na ktorej karte majú, kedy im prepadnú a kedy si môžu nárokovať nejakú odmenu. Preto sa spoločnosť MasterCard rozhodla túto situáciu zmeniť.

Vďaka unikátnemu programu Priceless Specials už odteraz nemusíte nosiť v peňaženke desiatky kartičiek! Navyše namiesto bodov a neuchopiteľných výhod dostávate pri platbe kartou MasterCard u partnerských obchodníkov rovno naspäť peniaze. A je jedno, či je tovar za plnú cenu alebo v zľave, Priceless Specials vracia peniaze na účet vždy.

Ako na to?

Je to jednoduché! Nový program MasterCard Priceless Specials je jedinečný v tom, že vás nenúti robiť čokoľvek inak. Stačí si na webe www.specials.sk zaregistrovať svoju existujúcu platobnú kartu MasterCard alebo Maestro a potom už s ňou iba platiť u partnerských obchodníkov, ktorých je aktuálne na Slovensku 14 s takmer 180 pobočkami na celom území a ďalšie budú pribúdať.

Z každého nákupu sa potom na virtuálny účet spojený s kartou vracia niekoľko percent z ceny nákupu. Po nazbieraní čiastky 5 eur sa presunú z virtuálneho účtu na užívateľov reálny bankový. Okrem toho si registrovaný užívateľ môže splniť svoje tajné prianie. Vzhľadom ku globálnym partnerstvám vie spoločnosť MasterCard zaistiť napríklad účasť na významnom futbalovom stretnutí, poslať celú rodinu na báječnú dovolenku do Disneylandu alebo odovzdať lístky na dych vyrážajúce predstavenie Cirque du Soleil.

Napríklad Leoš Mareš sa vďaka programu prešiel po červenom koberci na filmovom festivale v Cannes po boku najväčších hollywoodskych celebrít. Navyše so sebou vzal aj svoju maminku, pre ktorú to bol skutočne nezabudnuteľný zážitok! Fantázii sa medze nekladú, preto sa ešte dnes zaregistrujte do unikátneho programu Priceless Specials a získajte šancu, že sa vám splní tajné prianie!

MasterCard

MasterCard

„V spolupráci s bankami a obchodníkmi sme počas štyroch rokov naučili ľudí platiť bezkontaktne. Verím, že za ďalšie štyri roky sa s prispením programu Priceless Specials ľudia zbavia veľkej časti vernostných kartičiek vo svojich peňaženkách a budú kartou platiť výrazne častejšie. V porovnaní so západnými trhmi máme kam rásť,“ hovorí Matouš Michněvič, riaditeľ pre produkty a program Priceless Specials, MasterCard.

Program MasterCard Priceless Specials je úplne unikátnym konceptom v rámci celého sveta a bolo to práve Slovensko, kde bol prvýkrát uvedený do života. Vďaka spoločnosti MasterCard už nikdy nebude bežné nakupovanie rovnaké ako predtým, pretože zmení váš život na niečo jedinečné.

Zmeniť každodenný život na niečo neobyčajné: Na nezaplatenie™

Najčítanejšie správy