Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Začiatok týždňa bude slnečný, teplota do 27°C
Zdielať na

Začiatok týždňa bude slnečný, teplota do 27°C

BRATISLAVA / Začína sa nový týždeň a s ním aj predpoveď počasia. Koniec leta je v nedohľadne a ani v pondelok sa nemôžeme sťažovať na nedostatok slnka a tepla.

Začiatok nového pracovného týždňa začína príjemne. Zrána síce boli ranné hmly, ale tie sa rozpustia a zasvieti slnko. Sme aj naďalej v oblasti nevýrazného tlakového poľa, ktoré bude v priebehu popoludňajších hodín tvoriť kopovitú oblačnosť a z nej ojedinele prehánky.

SATELITNÉ ZÁBERY AKTUÁLNEHO VÝVINU POČASIA NÁJDETE TU.

"Inak bude  slnečno a teplo. Dnešná maximálna teplota bude od 20 do 27°C. Vietor iba slabý, premenlivý," informuje meteorologička Najlepšieho počasia Miriam Jarošová. Že by toto malo byť očakávané babie leto?"Nie, to ešte nie je babie leto, naň ešte čakáme," dodáva Jarošová.

Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) vydal na dnes výstrahu prvého stupňa pred búrkami pre stredné Slovensko. Úhrn zrážok môže dosiahnuť 20 až 40 milimetrov. Búrky môžu byť sprevádzané vetrom s rýchlosťou 17 až 25 metrov za sekundu a ojedinele aj krúpami. Tento stav má trvať približne do 18:00.

Chcete mať stále najaktuálnejšie informácie o počasí? Stiahnite si NAJLEPŠIE POČASIE do vášho iPhonu.

Pozrite si predpoveď počasia:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy