Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Zabudol syna v rozpálenom aute, hrozí mu trest smrti
Zdielať na

Zabudol syna v rozpálenom aute, hrozí mu trest smrti

WASHINGTON / Tridsaťtriročnému Američanovi hrozí trest smrti za to, že úmyselne nechal svojo jedenapolročného syna v horúcom počasí v rozpálenom aute. Dieťa zomrelo. Nzodpovedného otca veľká porota v štáte Georgia obžalovala okrem iného z ťažkej vraždy a krutého zaobchádzania s dieťaťom.

Justin Ross Harris si mal v čase, keď jeho dieťa v aute zomieralo, vymieňať erotické fotografie so ženami. Obvinený bol aj zo sexuálneho vydierania, keďže od jednej zo žien žiadal, aby mu poslala svoje intímne fotografie.

Ak by bol Harris usvedčený, hrozí mu smrtiaca injekcia. Okresný prokurátor by mal rozhodnúť počas dvoch až troch týždňov.

Muž z predmestia americkej Atlanty podľa obžaloby nechal úmyselne batoľa vo svojom SUV, keď bolo vonku 32 stupňov. Dieťa mu údajne bolo na príťaž.

Žena si odbehla na víno, dieťa nechala v štyridsiatkach v aute. Zachránil ho ochrankár, pozrite si video:

Nezodpovední rodičia

Počas leta zahynulo v rozpálených autách niekoľko detí, ktoré tam zabudli nezodpovední rodičia. Chlapec z americkej Georgie zomrel po tom, ako ho v aute nechal celý deň jeho otec, ktorý ho mal odniesť do škôlky. Keď sa večer dozvedel, čo sa stalo, zrútil sa.

V Poľsku podobným spôsobom zahynul trojročná Olívia. Obaja rodičia skončili na psychiatrii.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy