Jasno
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Chceli zachrániť dieťa uväznené v aute, matka ich zrazila
Zdielať na

Chceli zachrániť dieťa uväznené v aute, matka ich zrazila

Zdroj: ISIFA, ilustračné

LEGMONT / Americká polícia i súdy sú veľmi prísne v prípadoch, ktoré sa v týchto dňoch rozmnožili. Ide o opustené deti v horúcich autách. Jeden z príbehov mal veľmi krutú dohru. Pár zbadal chlapčeka v aute, všetky okná zavreté, mal vydesenú tváričku. Zavolal teda políciu. Kým na ňu muž so ženou čakali, prišla matka dieťaťa, nastúpila a v zúrivosti nad tým, že ju nahlásili, ich oboch prešla.

Pár pohľad na dieťa uväznené v aute vydesil, pretože si spomenuli na všetky tragédie z ostatných týždňoch. Snažili sa teda pomôcť a zavolali políciu. Netušili však, ako to skončí.

"Moja holeň má špirálovú zlomeninu a moja lýtková kosť je zlomená na tri časti," hovorí obeť zúrivej matky. 

Taký je výsledok zlosti 27 ročnej matky, keď sa vrátila k svojmu autu a zistila, že pár ju udal. Naštartovala vozidlo a surovo oboch ľudí prešla.

Známa firma

Incident sa stal pred potravinami, páchateľka sa rozzúrila a vyhrážala sa, že ich oboch zbije. Muža dokonca sotila. On potom skočil na kapotu auta.

"Ťahala ma niekoľko metrov. Pochopil som, že nezastaví, a tak som nejako zoskočil," hovorí muž.

Polícia mladú matku zadržala až doma. Po vypočutí ju prepustili na kauciu. Následne odišla na výlet, zatiaľ čo jej obete sa liečia zo zranení.

Podľa doktorov už zrazená žena nikdy nebude chodiť normálne. Kým sa úplne uzdraví je odkázaná na vozík. "Je to ťažké - vždy sme boli veľmi aktívni a teraz nemôžeme robiť nič," hovorí napadnutá.

Aj napriek tomu, že skončí s trvalými následkami, konala by rovnako. Páchateľka tak jednoducho nevyviazne. Už má v záznamoch niekoľkých útokov a porušení zákona. K nim jej po tomto incidente pribudli ďalšie tri prečiny.

Najčítanejšie správy