Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Polhodinový dážď a Bratislavu zaplavila voda
Zdielať na

Polhodinový dážď a Bratislavu zaplavila voda

BRATISLAVA / Extrémny nápor zažívajú v týchto chvíľach telefónne linky bratislavských hasičov. Počas silnej búrky, ktorá sa preháňa hlavným mestom, volajú hasičom mnohí obyvatelia so žiadosťou o pomoc so stúpajúcou vodou.

Tá na viacerých miestach zatápa pivnice, inde zas nestíha nápor vody zvládnuť kanalizácia. Podľa Operačného strediska HaZZ v Bratislave je najviac hlásení o problémoch s vodou z tretieho bratislavského okresu, ale ľudia sa ozývajú z mnohých častí mesta.

SATELITNÉ ZÁBERY AKTUÁLNEHO VÝVINU POČASIA NÁJDETE TU.

Slovenský hydrometeorologický ústav zvýšil stupeň varovania pred búrkou pre viaceré oblasti západného Slovenska. V súčasnosti platí 2. stupeň búrkovej výstrahy pre okresy Skalica, Senica, Malacky, Pezinok, Bratislava, Senec, Galanta, Dunajská Streda, Šaľa a Komárno. V spomínaných okresoch, ako aj pre zvyšok Slovenska, platí do večera do 21:00 naďalej 1. stupeň výstrahy pred búrkami.

TV JOJ

Neprejazdné podjazdy

Krajský dopravný inšpektorát upozorňuje vodičov, že z dôvodu nadbytočnej vody je v súčasnosti v Bratislave neprejazdný podjazd pod Prístavným mostom

Na uvedenom úseku sa v súčasnosti nachádzajú hliadky dopravnej polície, ktoré premávku na mieste odkláňajú. Vodičov zároveň žiadame, aby sa týmto úsekom pokiaľ možno vyhli a rešpektovali pokyny polície.

Chcete mať stále najaktuálnejšie informácie o počasí? Stiahnite si NAJLEPŠIE POČASIE do vášho iPhonu.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy