Zatiahnuté, dážď
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
V Tatrách úradoval naháč, vraj sa nemal čím chváliť
Zdielať na

V Tatrách úradoval naháč, vraj sa nemal čím chváliť

VYSOKÉ TATRY / Extrémne horúčavy v Tatrách majú okrem búrok na svedomí aj zvláštne správanie niektorých turistov. Horúce slnko v kombinácii s alkoholom bolo pravdepodobne príčinou vyčíňania mladého turistu, ktorý sa po veľhorách potuloval nahý.

Počas utorka v Tatrách úradoval okrem dažďa aj jeden exhibicionista. Muž sa prechádzal po turistickom chodníku úplne nahý. Na miesto bola vyslaná Stráž národného parku spoločne s políciou.

Strážca parku Edward Adam Wlazlo potvrdil, že keď nahý muž zbadal mladé ženy s deťmi, začal sa pred nimi obnažovať. "Videl som ho, bol celkom nahý a strašil tam s TÝM tie ženy a deti," potvrdil.

Exhibicionista s malou výbavou

Po tom, čo uvidel mužov zákona, zľakol sa a dal sa na útek v smere k štítu Nosáľ. Dve hodiny po ňom nebolo ani stopy, ale po čase dostala polícia hlásenie z inej doliny.

Pozrite si priloženú reportáž:

Hovorca polície potvrdil, že zbor dostal správu o tom, že sa na verejnosti pohybuje nahý muž iba s plecniakom. Hrozí mu pokuta alebo strávi nejaký čas v policajnej cele. Turistka z Varšavy okomentovala situáciu vtipne. Muž sa vraj nemal čím chváliť, pretože mal malú výbavu.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy