Skoro jasno
10°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Spolujazdec prehovoril o divokej jazde dedinami, dôvod zarazí...
Zdielať na

Spolujazdec prehovoril o divokej jazde dedinami, dôvod zarazí...

HUMENNÉ / Besnenie na ceste, inak sa nedá nazvať rýchlosť, akou sa mladý muž s autom rútil cez dediny v okrese Humenné. Tachometer chvíľu dokonca ukázal až 240 kilometrov za hodinu. Spolujazdec šialenú jazdu nakrúcal a video sa stalo hitom internetu.

"Polícii sa vodiča podarilo stotožniť. Ide o dvadsaťdvaročného muža z obce Jabloň v Humenskom okrese," informuje hovorca policajného zboru Daniel Džobanik. Spolujazdec, ktorý divokú jazdu nakrúcal, pochádza z obce Vyšná Jablonka.

Susedia naňho nepovedali ani jedno zlé slovo. Autom vraj jazdí pomaly. "Dobrý chlapec to je. Šoféruje normálne, nie frajersky," tvrdí suseda. "Ja som auto nešoféroval a či som to dal na internet alebo nie, vy mi to nemáte ako dokázať. Nemám čas na také somariny," telefonoval spolujazdec.

S cudzím v aute

Prekvapivé je jeho tvrdenie, že vodiča auta vlastne nepozná. "Stretol som náhodou cudzieho človeka. Sadol som s ním do auta a som sa išiel povoziť," tvrdí.

Rozhovor medzi mladíkmi však nenaznačuje, že vedľa seba sedia dvaja cudzí ľudia:


Dopravný inšpektorát v Humennom už začal v týchto dňoch objasňovať priestupky, ktoré sú na tomto videu zaznamenané.  Podľa našich informácii vodiča predvolali na výsluch vo štvrtok, no údajne sa nedostavil.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy