Oblačno
24°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Vodiči pozor na pokuty! Policajti chystajú veľkú akciu
Zdielať na

Vodiči pozor na pokuty! Policajti chystajú veľkú akciu

BRATISLAVA / Piatok sa stal dňom veľkého putovania Slovákov. Na preplnených cestách v bratislavskom kraji v piatok večer pribudne aj niekoľko bielo-zelených áut. Policajti chystajú veľkú dopravno bezpečnostnú akciu. Kontrolovať budú rýchlosť, aj triezvosť vodičov.

Kontroly na cestách

Celokrajská dopravná akcia sa začne o 21. hodine a potrvá až do jednej nadránom. Policajti budú kontrolovať nielen alkohol za volantom.

Dozerať budú aj na dodržiavanie rýchlosti a pravidlá cestnej premávky. Zamerajú sa na chodcov a cyklistov, či za zníženej viditeľnosti nosia reflexné prvky a oblečenie.

Disciplína vodičov

Polícia si posvieti aj na to, či sú vodiči ohľaduplní voči chodcom. Po piatkových kontrolách sa však počet mužov zákona na cestách bratislavského kraja nezníži.

Aj v pondelok sa policajti zamerajú najmä na disciplínu vodičov, aby znížili dopravné nehody s vážnymi alebo s tragickými následkami.

Nezabúdajte - policajti vás nemusia po priestupku pokutovať na mieste. Dodržiavajte pravidlá, aby ste neboli prekvapení, keď vám pokuta dôjde poštou priamo domov.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy