Jasno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Hľadá sa Ján Czuczor (80) z Andoviec, nevideli ste ho?
Zdielať na

Hľadá sa Ján Czuczor (80) z Andoviec, nevideli ste ho?

NOVÉ ZÁMKY / Vitálny dôchodca z Andoviec pri Nových Zámkoch, odišiel z domu ešte minulý týždeň v stredu. Kam mal namierené nikomu nepovedal, so sebou si vzal len mobilný telefón a občiansky preukaz. Doklady i peňaženku, bez ktorých sa zvyčajne nepohol, nechal doma a dodnes sa nevrátil.

Popis nezvestného

Novozámockí policajti, rodina i priatelia hľadajú 70-ročného dôchodcu, ktorý ešte minulý týždeň v stredu ráno odišiel zo svojej dediny z Andoviec do Nových Zámkov. Ján Czuczor je 178 cm vysoký, má krátke biele vlasy a modré oči. V stredu ráno si vyzdvihol v miestnom presse svoju výhru z automatov, približne 80 eur a sadol na autobus. Priateľke podľa záznamov telefonoval ešte predpoludním z Nových Zámkov, odvtedy je jeho telefón vypnutý. 

Ján Czuczor je aktívny dôchodca, ktorý vyzerá podstatne mladší. Ide o veľmi zhovorčivého človeka, ktorý hovorí dobre po slovensky aj po maďarsky. V dedine vraj s každým dobre vychádzal, každý ho pozná ako ochotného človeka, ktorý rád pomáha. Z domu zvyčajne odchádzal do Nových Zámkov alebo do Komáromu či Komárna. podľa najnovších informácií sa v Maďarsku neobjavil. Podľa vodiča autobusu, ktorý ho viezol sa mal dokonca vrátiť do Andoviec ešte v ten istý deň. Po vystúpení si to vraj namieril pešo späť o Nových Zámkov. 

Pred tromi rokmi ho mali v dedine prepadnúť. Prípad však polícii neoznámil. "Policajti vykonali viaceré previerky jeho možného pobytu, ktoré budú pokračovať aj zajtra s pomocou vrtuľníka," oznámila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Renáta Čuháková. Polícia žiada o pomoc verejnosť. 

Akékoľvek informácie o nezvestnej žene môžu občania nahlásiť na najbližšom policajnom oddelení alebo na bezplatnej linke 158.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy