Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Blázon či chytrák? Muž sa sám prihlásil na polícii
Zdielať na

Blázon či chytrák? Muž sa sám prihlásil na polícii

BRATISLAVA / Skutočne komický a kuriózny prípad riešili bratislavskí policajti. Telefonicky sa im prihlásil muž s otázkou, či po ňom náhodou nepátrajú. Po kladnej odpovedi im nadiktoval svoju adresu. Navyše mal zvláštnu požiadavku.

Chcel pekné auto

Políciou hľadaný mladík z Košíc, ktorý zavolal na linku 158 a sám nadiktoval mužom zákona svoju presnú adresu, má skutočne zmysel pre humor. Za vlastné odhalenie svojho miesta pobytu totiž požadoval jediné - aby po neho prišlo nejaké pekné auto.

Našli mu drogy

Po mladíka z Košíc okamžite vyrazili príslušníci Pohotovostnej motorizovanej jednotky, ale to nebolo všetko. "Pri bezpečnostnej prehliadke u muža zaistili igelitové vrecko s obsahom neznámej bielej kryštalickej látky, podľa  vyjadrenia muža sa má jednať o pervitín," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave Tatiana Kurucová.

Podobne bizarné telefonáty

Dispečerovi sa však môže stať i to, že s pomocou 3-ročného dievčatka zachráni ľudský život. "Na telefóne som stlačila číslice 911," takto opisuje malá Elisha Powers z americkej Georgie svoj hrdinský čin. Dievčatko v šoku zavolalo na tiesňovú linku.

Jej otec stínal na záhrade strom. Nešťastnou náhodou si sekerou odťal časť ruky. Silné krvácanie nedokázal zastaviť. Nebyť Elishe a jej duchaprítomnosti, na mieste by vykrvácal. "Plakala som, ale bola som veľmi odvážna,"dodalo statočné dievčatko.

"Stále mi opakovala, že nechce prísť o ocka. Vedela, že toto je jediný spôsob, ako ma môže zachrániť," povedal hrdý otec. Na deväťstojedenástke už vedeli, čo majú robiť. Okamžite mu poslali záchranku. Tá prišla včas a zranený muž prežil. VIAC PRÍBEHOV TU.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Súvisiace články

Najčítanejšie správy