Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Jarná idylka! Pozrite sa, čo váš teraz čaká v Tatrách
Zdielať na

Jarná idylka! Pozrite sa, čo váš teraz čaká v Tatrách

POPRAD / Možno to poznáte, dlho šetríte na dovolenku v horách a nakoniec je z dovolenky iba jeden blázinec, z ktorého ste viac vyšťavení, ako keby ste boli doma a nedovolenkovali. A to len vďaka tomu, že dovolenka má prívlastok - rodinná. My vám teraz poradíme ako sa aj z dovolenky s deťmi vrátiť v duševnej pohode.

Animátorky rady pomôžu

Celý deň lietať sa svojím dieťaťom na svahu a večer stále nabité energiou dieťa nespustiť z očí. Tak to by sa o relaxe nedalo ani uvažovať. Ako to však urobiť, aby nás na dovolenke deti nevybili ako baterky? Napríklad zveriť svoju ratolesť animátorke.

"Dopoludnia máme tvorivé dielne a poobede zas hry," opisuje animátorka Chrumka. Ak nemáte talent na učenie a popritom stále myslíte na to, že máte za sebou na vašej celodennej permanentke iba jednu jazdu, tak aj v takom prípade sa dá pomôcť.

Celá rodina sa učí lyžovať

"Mamička sa učí lyžovať na svahu a zatiaľ jej 5-ročný syn sa učí lyžovať v lyžiarskej škôlke," hovoria lyžiari. "Na svahu pre dospelých dieťa môže spôsobiť nehodu, takže tu sa naučia lyžovať," tvrdí inštruktorka lyžovania.

V Jasnej je otvorených 28 km zjazdoviek. 10 červených pre náročných lyžiarov, 10 modrých pre menej náročných lyžiarov (rodiny s deťmi) a 1 čierna náročná zjazdovka. SNEHOVÉ SPRÁVY Z JASNEJ NÁJDETE TU.

Sneh na svahoch nechýba

Vo Vysokých Tatrách je prístupných viac ako 15 km zjazdoviek. 6 červených a 11 modrých. SNEHOVÉ SPRÁVY Z VYSOKÝCH TATIER NÁJDETE TU. Lyžuje sa aj na obľúbených svahoch a na perfektne upravených zjazdovkách: Interski, Esíčko a Turistická. VIAC TU.

Hlavná sezóna zmenila ceny skipassov, ktoré išli dole oproti top sezóne o 5 EUR. Tí, ktorí si svoj skipass kúpia cez internet na www.gopass.sk, ušetria ešte výraznejšie.

TMR

Súvisiace články

Najčítanejšie správy