Skoro jasno
11°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Zvedavosť, snaha, odvaha. Takto získate prácu snov
Zdielať na

Zvedavosť, snaha, odvaha. Takto získate prácu snov

BRATISLAVA / Každý vysokoškolák sa chce zamestnať. Každý dúfa, že sa mu to po vyštudovaní podarí. Niekomu ale nestačí, že bude mať nejaké zamestnanie. Sníva o tom, že bude pracovať pre firmu, ktorú považuje za najlepšiu či ju obdivuje.

Splnený sen o práci

Ingrid Krajčiovej sa takýto sen splnil. "Mala som to šťastie, že som sa neskôr stala súčasťou firmy aj vďaka tomuto podujatiu," hovorí Ingrid.

Ingrid si vybrali na netradičnom večernom stretnutí so študentami, kde mladí ľudia dostanú možnosť zoči-voči šéfom firiem predviesť svoje schopnosti. "Priamo sme videli viacerých študentov, vrátane Ingrid. Akým spôsobom pristupuje k riešeniu úloh. Ako pracuje v tíme, ako nad tým rozmýšľa. Do akej miery je kreatívna aj do akej miery doťahuje tie myšlienky," hovorí Rasťo Kulich, šéf pobočky jednej z firiem na Slovensku.

Najlepšia zamestnankyňa, tvrdí šéf firmy

Vo firme dodnes neľutujú, že si ju vybrali. "Dokonca si myslím, že je najlepšou zamestnankyňou. Práve Ingrid je príkladom takého zlatého štandardu toho, čo by mal ten uchádzač spĺňať," dodáva Kulich. Zvedavosť, snaha dosiahnuť niečo viac a odvaha skúšať nové veci. To všetko hľadajú firmy u mladých uchádzačov.

Google je jedným z najobľúbenejších vyhľadávačov na svete. V tejto firme vie byť aj poriadne pri práci. Nie málo ľudí na svete by chcelo pracovať práve pre tento internetový gigant. Takto si užívajú pracovné podmienky jeho zamestnanci. 

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Súvisiace články

Najčítanejšie správy