Zatiahnuté
17°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Táto kráska Stanka (21) to vie aj s hadicami
Zdielať na

Táto kráska Stanka (21) to vie aj s hadicami

LIKAVKA / Slovensko má ďalšiu medzinárodnú Miss. Povesť krásnych žien spod Tatier obhájila na česko-slovenskej súťaži v Prahe 21-ročná Stanka Halušková z Likavky. Nešlo však o obyčajnú súťaž krásy. Pekná tvár a postava by tam na víťazstvo veru nestačili. Budúca Miss musela zároveň dokázať, že vie skrotiť aj poriadny oheň.

Bola to stávka

"Ja som sa stavila s kamarátom, tak išlo vlastne o stávku," vysvetľuje Stanka Halušková. Začalo sa to síce ako zábava, no skončilo to obrovským úspechom. Napriek silnej konkurencii sa 21-ročná Stanka ani jej o 5 rokov staršia kamarátka Barbora  na súťaži v Prahe nestratili, práve naopak.

Šarmantné dobrovoľné hasičky z Likavky sa prebojovali do 4-člennej skupiny finalistiek. "Už keď sme tam stáli my dve, tak som si nemyslela, že to budem ja," priznáva.

Podporovali až dva autobusy

"V tej chvíli mi to bolo aj ľúto, už keď sa rozhodlo, ale tak bola to aj radosť, lebo to zostalo v Likavke a vyhrala to kamarátka," opisuje kamarátka Barbora. Dve Slovenky síce pricestovali na súťaž z najväčšej diaľky, no v publiku mali paradoxne najsilnejšiu podporu.

"Najskôr sme chceli ísť jedným autobusom, nakoniec sme boli dva, tí ľudia sa hlásili sami," opisuje veliteľ DHZ Likavka Miro Brtko.

Téme sa venuje reportérka Veronika Daubnerová. INFORMÁCIE ONLINE TU.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy