Zatiahnuté
17°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Juraj (37) a Mário (25) chceli zameniť falošné bankovky
Zdielať na

Juraj (37) a Mário (25) chceli zameniť falošné bankovky

ŠAĽA / Falošné 20-eurové bankovky sa snažili zlegalizovať muži zo Serede. Vybrali si na to herne v Šali. Napriek tomu, že to boli veľmi kvalitné falzifikáty, nevyšlo im to. Zadržali ich pracovníci šalianskej bezpečnostnej služby.

Pokus v herni

Falošné 20 eurové bankovky sa v šalianskych herniach pokúšali dostať do obehu traja muži zo Serede. Prvý pokus na sídlisku im nevyšiel. Od pracovníčky herne chceli, aby im zamenila 25 kusov 20-eurových bankoviek. Chceli vraj hrať na rulete. Žena najprv od nich peniaze zobrala, avšak pri ukladaní sa jej zdali  podozrivé, preto radšej celú transakciu vrátila späť. Muži vzápätí odišli.

Ďaleko neušli

Zakrátko ich však našli pracovníci bezpečnostnej firmy, ktorých zavolala prestrašená žena. 37-ročného Juraja a 25-ročného Mária našli podľa popisu v ďalšej herni pri automatoch a zadržali až do príchodu polície. Zadržaní muži sa snažili zbaviť dôkazov. Falošné bankovky ktoré mali pri sebe, hodili do kúta aj s kľúčmi požičaného auta.

Tento krok im však nevyšiel, polícia dokonca našla v aute ďalšie falzifikáty, celkovo ich bolo 59. Nie je vylúčené, že ďalšie falošné bankovky sú ešte stále v obehu, zadržaní muži skončili vo väzbe.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy