Oblačno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Ozbrojený muž prepadol stávkovú kanceláriu v Bratislave, tu je jeho popis
Zdielať na

Ozbrojený muž prepadol stávkovú kanceláriu v Bratislave, tu je jeho popis

BRATISLAVA / Polícia pátra po páchateľovi lúpežného prepadnutia pobočky stávkovej kancelárie na Gessayovej ulici v Bratislave. Podľa doterajších zistení v čase okolo 08.55 vstúpil neznámy ozbrojený páchateľ maskovaný šatkou do priestorov stávkovej kancelárie. Pod hrozbou použitia zbrane žiadal od zamestnankyne vydanie finančnej hotovosti. Žena mu v obave o svoj život a zdravie vydala hotovosť približne 280 eur.

Ozbrojený prepad

Páchateľ zamkol zamestnankyňu v stávkovej kancelárie a následne ušiel na dosiaľ neznáme miesto. V čase lúpežného prepadnutia sa v stávkovej kancelárii nenachádzali žiadne ďalšie osoby a lúpež sa zaobišla bez zranení. V súčasnosti sa na mieste nachádzajú policajti a vykonávajú prvotné neodkladné a neopakovateľné úkony.

Popis páchateľa

Muž zdanlivého veku 25-30 rokov, štíhlej postavy. Podľa dostupných informácií mal muž oblečenú tmavú bundu, tvár si maskoval šatkou a na rukách mal chirurgické rukavice. Muž bol ozbrojený krátkou guľovou zbraňou.

V tejto súvislosti sa polícia obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc. V prípade, ak si občania všimli v čase okolo 08.55 h na Gessayovej ulici a v jej blízkom okolí unikajúceho muža, alebo akékoľvek podozrivé konanie osoby, žiadame ich, aby nám informácie poskytli na bezplatnom čísle polície 158, prípadne tak môžu urobiť aj osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení. 

Téme sa venuje reportér Juraj Hajdin. INFORMÁCIE ONLINE TU.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy