Zatiahnuté
15°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Najkrajší výhľad na Tatry? Veľká Lomnica a Stará Lesná
Zdielať na

Najkrajší výhľad na Tatry? Veľká Lomnica a Stará Lesná

POPRAD / Zo svojich balkónov či terás majú podtatranci pred očami skoro všetky tatranské štíty. Z ktorej dedinky je výhľad najkrajší?

Bývať pod Tatrami túži skoro každý

Batizovce, Lendak, Výborná, dediniek s nádherným výhľadom je pod Tatrami naozaj veľmi veľa. Pýtali sme sa mnohých ľudí, kto by mohol vyhrať takúto súťaž a tu sú podľa nich jednoznační víťazi. "Jednoznačne Veľká Lomnica, Stará Lesná...," hovoria obyvatelia.

A to práve preto, lebo ich majú celé, od Kriváňa až po Kežmarský štít. Bývať pod Tatrami je dnes obrovskou túžbou mnohých ľudí. Nových domov pribuda a ako nám potvrdil realitný maklér, ľudia vyhľadávajú práve miesta s výhľadom.

Kupujte byty na najvyššom poschodí

"Áno, takto rozmýšľajú viacerí, predsa len, je krajšie sa pozerať na prírodu, ako na betónovú džungľu," hovorí realitný maklér Miroslav Antoška. Otázkou ale je, že ak si dom postavím, ako mi môže niekto zaručiť, že sa na Tatry budem pozerať do konca svojho života, a že mi výhľad nepokazí sused so svojim novým domom.

"Zagarantovať sa to nedá, preto je dobré stavať si domy v okrajových štvrtiach, alebo si kupovať byt na najvyššom poschodí, ale ani to nie je stopercentné," dodáva Antoška.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy