Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Banskobystričanky nechceli chodiť naostro. Kradli podprsenky
Zdielať na

Banskobystričanky nechceli chodiť naostro. Kradli podprsenky

BANSKÁ BYSTRICA / V nákupnom centre v Banskej Bystrici kradli v jednom z obchodov s oblečením tri mladé ženy. Zlodejky si zrejme mysleli, že kamery sú otočené iným smerom, no opak bol pravdou. Podarilo sa im však nakradnúť bielizeň za stovky eur.

Jedna kradla, druhá striehla

Mladé ženy sa v obchode pohybovali najmä v oddelení s dámskou spodnou bielizňou. Celý čas medzi sebou komunikovali, kým jedna kradla, druhá sledovala predavačky. Jednotlivé kúsky si vkladali do svojich tašiek.

"V tejto súvislosti bolo začaté trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže spáchaného vo forme spolupáchateľstva," informuje hovorkyňa policajného zboru Petra Vašková.

Škoda vo výške 1 600 eur

Tieto mladé ženy sa do rovnakého obchodu vrátili aj ďalší deň. Chýbajúci tovar si predavačky všimli až vtedy, keď našli po zlodejkách prázdne vešiaky. Tie totiž odniesli na rôzne miesta v predajni. Podarilo sa im nakradnúť bielizeň za stovky eur. "Krádežou tovaru vznikla škoda vo výške viac ako 1 600 eur," dodáva Vašková.

Veľké tašky mali s najväčšou pravdepodobnosťou špeciálne upravené. Pri vychádzaní z predajne im totiž bezpečnostné kódy na bielizni nepípali. Mladé dievčatá si takto zrejme privyrábajú a nakradnutý tovar cez rôzne internetové stránky pravdepodobne ďalej predávajú.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy