Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
UFO v Bratislave? Niečo ako veľká húsenica
Zdielať na

UFO v Bratislave? Niečo ako veľká húsenica

BRATISLAVA / Neidentifikovateľný lietajúci predmet si na svoju kameru nakrútil pozorovateľ v bratislavskom Ružinove. Ako sme sa presvedčili objekt mohol dosahovať rozmery okolo desať metrov a voľne poletoval nad hlavným mestom.

Pripomínal mu balón

Peter Greschner je ufológ amatér a to, čo pozoroval v utorok okolo 17:30, ho naozaj rozrušilo. "Najprv som si myslel, že to je veľký vták. Ničomu sa to nepodobalo a divne sa to pohybovalo," hovorí.

Peter neváhal a objekt, ktorý mohol mať aj zo 10 metrov a nápadne sa podobal húsenici si nakrútil na videokameru. Záznam sme predložili astronómovi. Ten bol však k videu skeptický. Objekt akých vraj vrátane meteoritov, či bolidov býva na oblohe mnoho, mu skôr pripomínal balón.

Bratislava nemá núdzu o lietajúce telesá

"Keby išlo naozaj o nejaký väčší objekt, vážnejší prípad, určite by sa to malo zaznamenať na nejakých vojenských alebo leteckých radaroch," hovorí astronóm Juraj Tóth.

Nie je to tak dávno, čo nad Peru pozorovali medúzu. Čínou sa zase otriasa škandál okolo zeleného mužíka, ktorého mal istý pán Li v provincii Shangdong  v mraziacom boxe potom, čo po pozorovaní  UFA objavil pri svojom dome obhorené zvyšky návštevníka z inej planéty uväznené v pasci na zajace.

Tento ufológ však skončil v base. Ako sa ukázalo, mužíček bol z kvalitnej pozemskej gumy. Ufológovia však tvrdia, že u nás a špeciálne nad Bratislavou nie je o neidentifikovateľné lietajúce telesá núdza.    

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy