Jasno
14°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Záhadná bitka. Ján (53) si útočníka nepamätá
Zdielať na

Záhadná bitka. Ján (53) si útočníka nepamätá

ČABALOVCE / Najprv ma niekto zbil a potom ma odprevadil domov - takto vidí nedávny incident v obci Čabalovce (okr. Medzilaborce) pán Ján. Pred miestnou krčmou mal naňho zaútočiť 20-ročný Matúš. Chlapca už polícia obvinila z prečinu ublíženia na zdraví a výtržníctva. Lenže napadnutý muž vraví, že si vôbec nepamätá, kto ho vlastne zbil.

Útočníka si nepamätá, obvinil Matúša (20)

Napriek tomu podal trestné oznámenie na Matúša. Bitka sa mala odohrať pred miestnym pohostinstvom. Ján tvrdí, že naňho niekto zaútočil zozadu. Vraj mal vtedy vypité a tak si celkom presne nepamätá, prečo k útoku došlo. "Mladík fyzicky napadol v obci Čabalovce pred miestnym pohostinstvom 51-ročného muža z danej obce," uviedla hovorkyňa prešovských policajtov Jana Migaľová.

Ján si pamätá len to, že ho obvinený Matúš odprevadil domov. K podrobnostiam bitky sa už vracať nechcel. "Jeho otec je môj dobrý kamarát," tvrdí Ján. Obvineného mladíka sme doma nenašli. Či 51- ročného Jána zbil skutočne Matúš a čo ho viedlo napadnúť staršieho pána sme sa zatiaľ nedozvedeli.

Ján mal poranenú hlavu a oko

Isté je len to, že mladý muž sa kvôli tomu dostal do problémov s políciou. "20-ročný muž z Medzilaboriec bol obvinený z prečinu ublíženia na zdraví a výtržníctva," dodala Migaľová. Podľa našich informácií mal Ján poranenú hlavu a oko. Podľa predbežnej lekárskej správy si jeho zranenia vyžiadajú dobu liečenia na dva až tri týždne.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy